אגסים מקורמלים עם אגוזי לוז קלויים וסורבה שוקולד
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 577 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר משובח, ברנדי, סורבה שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: מרנג אפוי מגש עם אגסים, שמנת, אגוזי לוז קלויים ורוטב שוקולד, סלט תרד עם אגסים, בצל אדום, חמוציות ואגוזי לוז קלויים, ו עוגת שוקולד ללא קמח עם אגוזי לוז קלויים.
הוראות
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף.
מורחים אגוזי לוז במחבת אפייה אחרת (לא מסומנת) ואופים רק עד שמתחילים להפוך זהב תחת עורות, 5 עד 7 דקות.
יוצקים לתוך מגבת מטבח נקייה ולשפשף כדי להסיר עורות רבים ככל האפשר.
במחבת גדולה אטומה, מערבבים אגוזי לוז עם סוכר סופר.
אופים עד סוכר הוא השחמה קלות, על 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומערבבים מיד.
מניחים על אש בינונית גבוהה על הכיריים ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד הסוכר נמס חום זהוב, על 2 דקות.
יוצקים מיד לתוך מחבת מרופדת אגוזי לוז נפרדים בעדינות עם כף.
בינתיים, לקלף אגסים, משאיר אותם שלמים עם גבעולים שלמים. עם הקצה הגדול של baller מלון, לגרוף ליבות של אגסים; ואז עם הקצה הקטן, לחפור עמוק יותר לגרוף זרעים.
חותכים פרוסה דקה את ישבנים כך אגסים לעמוד שטוח.
ממיסים חמאה במחבת גדולה אטומה לאטום על חום בינוני-גבוה. כאשר הוא מתחיל חום, להוסיף אגסים ומבשלים, בעדינות הופך מדי פעם עם 2 כפיות עץ, עד חום זהוב בכל רחבי, 5 עד 7 דקות.
מפזרים אגסים עם סוכר מגורען ולהמשיך לבשל ולהפוך אגסים עד הסוכר הוא קרמל ועבה, כ 5 דקות.
הסר מחבת מחום ולהוסיף את הברנדי. חזור לחום ומרתיחים עד הנוזל מצטמצם סירופ סמיך, מבעבע, 10 עד 12 דקות.
יוצקים 1/2 כוס מים חמים מאוד ולעמוד אגסים זקופים במחבת. מביאים נוזל לרתיחה; מעבירים מחבת לתנור.
אופים, צולה כל 15 דקות, עד אגסים רכים כאשר פירסינג ונוזל התעבה שוב והוא זהב כהה, 25 עד 30 דקות. אם נוזל מפחית מהר מדי, להוסיף יותר מים, 1/4 כוס בכל פעם.
בואו אגסים להתקרר מעט נוזלי, צליעה לעתים קרובות.
מעבירים אגסים לקערות רדודות. מערבבים מיץ לימון לסירופ, ואז כף על אגסים.
מוסיפים כף סורבה שוקולד לכל קערה ומפזרים אגוזי לוז קלויים.
הפוך קדימה: אתה יכול טוסט אגוזי לוז עד 3 ימים קדימה; לאחסן אטום בטמפרטורת החדר. אתה יכול גם לאפות את האגסים (דרך שלב
עד 4 שעות קדימה; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש על חום בינוני, אגסים עם סירופ, על 3 דקות.