קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

אגסים מקורמלים עם אגוזי לוז קלויים וסורבה שוקולד

אגסים מקורמלים עם אגוזי לוז קלויים וסורבה שוקולד
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 577 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר משובח, ברנדי, סורבה שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: מרנג אפוי מגש עם אגסים, שמנת, אגוזי לוז קלויים ורוטב שוקולד, סלט תרד עם אגסים, בצל אדום, חמוציות ואגוזי לוז קלויים, ו עוגת שוקולד ללא קמח עם אגוזי לוז קלויים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מורחים אגוזי לוז במחבת אפייה אחרת (לא מסומנת) ואופים רק עד שמתחילים להפוך זהב תחת עורות, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
יוצקים לתוך מגבת מטבח נקייה ולשפשף כדי להסיר עורות רבים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
5
במחבת גדולה אטומה, מערבבים אגוזי לוז עם סוכר סופר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים עד סוכר הוא השחמה קלות, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מוציאים מהתנור ומערבבים מיד.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מניחים על אש בינונית גבוהה על הכיריים ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד הסוכר נמס חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
כירייםכיריים
9
יוצקים מיד לתוך מחבת מרופדת אגוזי לוז נפרדים בעדינות עם כף.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
בואו מגניב.
11
בינתיים, לקלף אגסים, משאיר אותם שלמים עם גבעולים שלמים. עם הקצה הגדול של baller מלון, לגרוף ליבות של אגסים; ואז עם הקצה הקטן, לחפור עמוק יותר לגרוף זרעים.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
אגסאגס
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
12
חותכים פרוסה דקה את ישבנים כך אגסים לעמוד שטוח.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
13
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
ממיסים חמאה במחבת גדולה אטומה לאטום על חום בינוני-גבוה. כאשר הוא מתחיל חום, להוסיף אגסים ומבשלים, בעדינות הופך מדי פעם עם 2 כפיות עץ, עד חום זהוב בכל רחבי, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
15
מפזרים אגסים עם סוכר מגורען ולהמשיך לבשל ולהפוך אגסים עד הסוכר הוא קרמל ועבה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
אגסאגס
16
הסר מחבת מחום ולהוסיף את הברנדי. חזור לחום ומרתיחים עד הנוזל מצטמצם סירופ סמיך, מבעבע, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברנדיברנדי
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
17
יוצקים 1/2 כוס מים חמים מאוד ולעמוד אגסים זקופים במחבת. מביאים נוזל לרתיחה; מעבירים מחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
18
אופים, צולה כל 15 דקות, עד אגסים רכים כאשר פירסינג ונוזל התעבה שוב והוא זהב כהה, 25 עד 30 דקות. אם נוזל מפחית מהר מדי, להוסיף יותר מים, 1/4 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
19
בואו אגסים להתקרר מעט נוזלי, צליעה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
20
מעבירים אגסים לקערות רדודות. מערבבים מיץ לימון לסירופ, ואז כף על אגסים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
אגסאגס
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
21
מוסיפים כף סורבה שוקולד לכל קערה ומפזרים אגוזי לוז קלויים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
אגוזי לוזאגוזי לוז
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
22
הפוך קדימה: אתה יכול טוסט אגוזי לוז עד 3 ימים קדימה; לאחסן אטום בטמפרטורת החדר. אתה יכול גם לאפות את האגסים (דרך שלב
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
אגסאגס
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
23
עד 4 שעות קדימה; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש על חום בינוני, אגסים עם סירופ, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
סירופסירופ