אגסים משומרים
אגסים משומרים נטול גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. תבלין זה יש 503 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגסים ברטלט, קינמון, תרמילי הל, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. 549 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: לימונים משומרים, לימונים משומרים, ו לימונים משומרים.
הוראות
הכן את האגסים: לקלף, הליבה, ורבע האגסים.
הוסף אותם לקערה של מים קרים כי כבר acidified עם מיץ לימון או חומצת לימון (יכול להשתמש בתוכן של כמוסה ויטמין C), כדי למנוע שינוי צבע של אגסים מפני חמצון.
מרתיחים מים עם סוכר ותבלינים: בסיר גדול (5 או 6 ליטר), מוסיפים את הסוכר, המים והתבלינים. מביאים לרתיחה.
מעבירים את רבעי האגס מתמיסת הלימון שלהם למי הסוכר הרותחים.
בואו לבוא לרתיחה שוב, לבשל במשך 5 דקות.
לארוז את הצנצנות עם אגסים: לארוז צנצנות שימורים שלך עם אגסים.
יוצקים את הסירופ שנותר על האגסים כדי לכסות, משאיר 1/2 אינץ ' של מרווח מהחלק העליון של הצנצנות. נגב את החישוקים במגבת נייר. שים את המכסים.
אמבט מים: אם אתה שימורים אגסים לאחסון מדף ארוך טווח (עד שנה), מקום באמבט מים במשך 20 דקות.