אגסים עלומים משוקולד שקדים
אגסים עלומים שוקולד שקדים נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 582 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, אניס כוכב, עלה דפנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 36%. נסו שמפניה שקדים אגסים עלומים עם קצפת שקדים, אגסים עלומים ברוטב שקדים, ו אגסים עלומים עם קרם שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. מיץ לימון ותפוז. שים מיץ, יין, מים, דבש, פלפל שחור, ציפורן, הל, כוכב אניס עלה דפנה בסיר רחב. בעדינות למקם את האגסים קלופים לתוך הנוזל.
הפוך מעגל נייר קלף כי הוא 1/2 אינץ ' גדול יותר מאשר הסיר, לכסות את פני השטח לחלוטין עם נייר קלף. תוודא שהאגסים שקועים לגמרי, אבל לא נוגעים בתחתית הסיר. מביאים את הנוזל הלא חוקי ואת אגסים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום רק מתחת לרתיחה.
בעוד האגסים הם ציד בלתי חוקי, שקדים קלויים בתנור עד חום זהוב, כ 10 דקות.
מבשלים את האגסים עד מזלג מכרז. בעדינות להעביר אגסים לתוך קערת זכוכית או קרמיקה.
יוצקים מספיק נוזל ציד בלתי חוקי על אגסים רק כדי לכסות. מכסה ומקרר עד מגניב, רצוי בין לילה.
מסננים שאריות נוזל ציד בלתי חוקי ולחזור לסיר. מבשלים מעל חום גבוה עד עקביות syrupy מושגת או סירופ מעילים את הגב של כף. תירגע עד שהאגסים מוגשים.
בדוד כפול, להמס שוקולד עד חלקה. טובלים כל אגס מקורר לתוך שוקולד נמס ולאחר מכן לגלגל בשקדים פרוסים.
מניחים על תבנית אפייה מרופדת בקלף ומקררים עד להגדרת השוקולד, כ-30 דקות. טפטוף קל עם נוזל ציד בלתי חוקי מופחת לשרת בטמפרטורת החדר.