אגסים קלויים עם גבינת עיזים
גשו לסופר וקנו עשבי תיבול כגון פטרוזיליה, ירקות שן הארי, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: אגסים קלויים עם גבינת עיזים, אגסים קלויים עם אפיק גבינת עיזים ובייקון, ו אגסים קלויים עם גבינת עיזים ופרושוטו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
בקערה קטנה, מערבבים את גבינת העזים, עשבי תיבול, ו 2 כפות שמן זית; מתבלים במלח ופלפל. תחצי את האגסים ותוציאי את הזרעים והליבות. ממלאים כל אגס חצי עם כף של הגבינה. לעטוף כל אגס ממולא עם פרוסת בייקון ומניחים אותו על תבנית אפייה.
טפטפו קצת שמן זית על האגסים ועשו אותם במלח ופלפל.
אופים אותם עד האגסים רכים והבייקון הוא פריך, על 25 עד 30 דקות.
מניחים את האגסים על מגש, טפטוף עם הדבש, ומקשטים עם ארוגולה.