אווז צלוי עם מילוי תפוחים
אווז צלוי עם מילוי תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 2039 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 163 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 3 מעריצים. אם יש לך אווז, חמאה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-25 דקות. נסו אווז צלוי עם מילוי תפוחים, אווז צלוי עם מילוי תפוח-צימוקים, ו אווז צלוי עם מילוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. להשליך giblets וצוואר או מילואים לשימוש אחר.
על המדף במחבת צלייה רדודה, למקם את השד אווז בצד למעלה. הדקו עור צוואר לגב של אווז עם שיפוד. מקפלים כנפיים על גב של אווז כך טיפים נוגעים ללב. לנקב עור בכל רחבי עם מזלג כך שומן יכול לנקז. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם. (אין להוסיף אווז מים או כיסוי.)
צלוי חשפו 3 שעות עד 3 שעות 30 דקות (במידת הצורך, למקם את האוהל של רדיד רופף על אווז במהלך השעה האחרונה כדי למנוע השחמה מוגזמת), הסרת עודף שומן מחבת מדי פעם. בינתיים, תרסיס תבשיל 2 ליטר עם ספריי בישול. בסיר 3 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים סלרי ובצל בחמאה, ערבוב מדי פעם, עד רך; להסיר מן החום. מערבבים n מרכיבים הנותרים למעט רוטב. כף לתוך תבשיל. מכסים ומקררים עד שעת האפייה.
אופים מלית מכוסה לצד אווז במשך 35 עד 45 דקות האחרונות של זמן צלייה, הסרת רדיד במהלך 10 דקות האחרונות של אפייה, עד המרכז חם הקצוות מתחילים חום. אווז נעשה כאשר מדחום קורא לפחות 74° ורגליים לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות. מילואים טפטוף אם עושים רוטב.
בואו לעמוד 15 עד 20 דקות לגילוף הקל ביותר.