קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות53
מגזין

אווז צלוי עם מילוי תפוחים

אווז צלוי עם מילוי תפוחים
אווז צלוי עם מילוי תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 2039 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 163 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 3 מעריצים. אם יש לך אווז, חמאה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-25 דקות. נסו אווז צלוי עם מילוי תפוחים, אווז צלוי עם מילוי תפוח-צימוקים, ו אווז צלוי עם מילוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. להשליך giblets וצוואר או מילואים לשימוש אחר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר עודף שומן מן אווז.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
3
על המדף במחבת צלייה רדודה, למקם את השד אווז בצד למעלה. הדקו עור צוואר לגב של אווז עם שיפוד. מקפלים כנפיים על גב של אווז כך טיפים נוגעים ללב. לנקב עור בכל רחבי עם מזלג כך שומן יכול לנקז. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם. (אין להוסיף אווז מים או כיסוי.)
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
צלוי חשפו 3 שעות עד 3 שעות 30 דקות (במידת הצורך, למקם את האוהל של רדיד רופף על אווז במהלך השעה האחרונה כדי למנוע השחמה מוגזמת), הסרת עודף שומן מחבת מדי פעם. בינתיים, תרסיס תבשיל 2 ליטר עם ספריי בישול. בסיר 3 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים סלרי ובצל בחמאה, ערבוב מדי פעם, עד רך; להסיר מן החום. מערבבים n מרכיבים הנותרים למעט רוטב. כף לתוך תבשיל. מכסים ומקררים עד שעת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
אווז שלםאווז שלם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים מלית מכוסה לצד אווז במשך 35 עד 45 דקות האחרונות של זמן צלייה, הסרת רדיד במהלך 10 דקות האחרונות של אפייה, עד המרכז חם הקצוות מתחילים חום. אווז נעשה כאשר מדחום קורא לפחות 74° ורגליים לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות. מילואים טפטוף אם עושים רוטב.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלםאווז שלם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
בואו לעמוד 15 עד 20 דקות לגילוף הקל ביותר.