קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות53
מגזין

אווז צלוי פיקנטי עם מלית תפוחים

אווז צלוי פיקנטי עם מלית תפוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו אווז צלוי חריף עם מלית תפוחים. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב וקטוגני יש 1725 קלוריות, 72 גרם חלבון, ו 153 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תפוחים, פלפל אנגלי קרקע, אווז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: אווז צלוי עם מלית תפוחים, אווז צלוי עם מלית תפוחים, ו אווז צלוי עם מילוי צימוקים תפוחים.

הוראות

1
שוטפים היטב את האווז ומייבשים במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
תנו לאווז לשבת בטמפרטורת החדר כ-30 דקות. בינתיים מערבבים יחד את פלפל אנגלי, 1/2 כפית קינמון, מלח ופלפל בקערה קטנה ומניחים בצד להכנת שפשוף תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הסר את כל גושי השומן הגלוי מחלל האווז, והעבד את שומן האווז במחבת על אש בינונית עד שהשומן נוזלי והחתיכות הנותרות פריכות וחומות, כ -15 דקות. שמרו 3 כפות שומן אווז ושמרו את השאר לשימוש אחר, או השליכו.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווזשומן אווז
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
עובדים בקבוצות במידת הצורך, מטגנים את התפוחים הפרוסים בשומן האווז השמור במחבת גדולה על אש בינונית עד שפרוסות התפוחים משחימות, כ -10 דקות למנה.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווזשומן אווז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוציאים את פרוסות התפוח השחומות לקערת ערבוב גדולה, מניחים להתקרר מעט ומפזרים את הקלבדוס ו -2 כפיות קינמון.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מערבבים קלות לאיחוד.
7
בנקודה של סכין חדה, דוקרים את כל עור האווז, נזהרים לא לחתוך לבשר. משפשפים היטב את החלק החיצוני של האווז בעזרת שפשוף התבלינים, מעסים את התבלינים לתוך העור.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
אווז שלםאווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
כף את התפוח הממולא קלות לתוך חלל האווז, והניח אותו על דף גדול של נייר אלומיניום גדול מספיק כדי לעטוף את כל האווז. עוטפים את האווז בנייר הכסף, אוטמים את הקצוות ויוצרים חור בגודל 1/2 אינץ ' בתחתית חבילת נייר הכסף כדי לאפשר לשומן מהאווז להתנקז.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
אווז שלםאווז שלם
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
מניחים את צד חזה הציפור כלפי מעלה, על רשת שנקבעה לתבנית אפייה גדולה, וצולים את האווז בתנור שחומם מראש עד שהוא כבר לא ורוד בעצם והמיצים צלולים, כשעה וחצי. מקלפים את נייר הכסף בחזרה מבשר השד וצולים עוד 45 דקות עד שהעור משחים, מתבשלים פעם או פעמיים כדי למנוע צריבה. מדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות צלזיוס (82 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מוציאים את האווז מהתנור, מכסים ביריעת נייר אלומיניום כפולה ומניחים לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)