קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות53
מגזין

אווז צלוי פיקנטי עם מלית תפוחים

אווז צלוי פיקנטי עם מלית תפוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו אווז צלוי חריף עם מלית תפוחים. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב וקטוגני יש 1725 קלוריות, 72 גרם חלבון, ו 153 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תפוחים, פלפל אנגלי קרקע, אווז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: אווז צלוי עם מלית תפוחים, אווז צלוי עם מלית תפוחים, ו אווז צלוי עם מילוי צימוקים תפוחים.

הוראות

1
שוטפים היטב את האווז ומייבשים במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
תנו לאווז לשבת בטמפרטורת החדר כ-30 דקות. בינתיים מערבבים יחד את פלפל אנגלי, 1/2 כפית קינמון, מלח ופלפל בקערה קטנה ומניחים בצד להכנת שפשוף תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר את כל גושי השומן הגלוי מחלל האווז, והעבד את שומן האווז במחבת על אש בינונית עד שהשומן נוזלי והחתיכות הנותרות פריכות וחומות, כ -15 דקות. שמרו 3 כפות שומן אווז ושמרו את השאר לשימוש אחר, או השליכו.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווזשומן אווז
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
עובדים בקבוצות במידת הצורך, מטגנים את התפוחים הפרוסים בשומן האווז השמור במחבת גדולה על אש בינונית עד שפרוסות התפוחים משחימות, כ -10 דקות למנה.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווזשומן אווז
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוציאים את פרוסות התפוח השחומות לקערת ערבוב גדולה, מניחים להתקרר מעט ומפזרים את הקלבדוס ו -2 כפיות קינמון.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
מערבבים קלות לאיחוד.
7
בנקודה של סכין חדה, דוקרים את כל עור האווז, נזהרים לא לחתוך לבשר. משפשפים היטב את החלק החיצוני של האווז בעזרת שפשוף התבלינים, מעסים את התבלינים לתוך העור.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
אווז שלםאווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
כף את התפוח הממולא קלות לתוך חלל האווז, והניח אותו על דף גדול של נייר אלומיניום גדול מספיק כדי לעטוף את כל האווז. עוטפים את האווז בנייר הכסף, אוטמים את הקצוות ויוצרים חור בגודל 1/2 אינץ ' בתחתית חבילת נייר הכסף כדי לאפשר לשומן מהאווז להתנקז.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אווז שלםאווז שלם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מניחים את צד חזה הציפור כלפי מעלה, על רשת שנקבעה לתבנית אפייה גדולה, וצולים את האווז בתנור שחומם מראש עד שהוא כבר לא ורוד בעצם והמיצים צלולים, כשעה וחצי. מקלפים את נייר הכסף בחזרה מבשר השד וצולים עוד 45 דקות עד שהעור משחים, מתבשלים פעם או פעמיים כדי למנוע צריבה. מדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות צלזיוס (82 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
מוציאים את האווז מהתנור, מכסים ביריעת נייר אלומיניום כפולה ומניחים לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman