קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

אוכמניות גלידה ציפוי

אוכמניות גלידה ציפוי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו גלידת אוכמניות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת מיץ לימון, מים, קינמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת קרם אוכמניות עם ציפוי שטרויזל, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר שלבו את האוכמניות, המים, הסוכר והמלח; מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסת הסוכר. מביאים לרתיחה. הפחיתו את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 7 דקות או עד שהגרגרים מתפוצצים.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
פירות יערפירות יער
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
שלב עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת אוכמניות חמה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
אוכמניותאוכמניות
מיםמים
3
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את מיץ הלימון, הווניל והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קינמוןקינמון
ונילוניל
4
מגישים מעל גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לשלב גלידה עם שרי שמנת, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו גיל"". משקה מועדף לפני הארוחה. חשבו על זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב ""בסגנון איטלקי"". "