אוכמניות פריך אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותביאו קמח, חלב, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: הטוב ביותר אוכמניות פריך, אוכמניות פריך, ו אוכמניות פריך.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את האוכמניות לתוך צלחת אפייה מרובעת 8x8 אינץ'. בקערה בינונית, שמנת יחד את המרגרינה ו 3/4 כוס סוכר עד חלקה. מערבבים את הקמח לתוך התערובת מוקרם לסירוגין עם החלב. בלילת כפית על אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
מרגרינה
קרם
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
3
מערבבים יחד את הנותרים 3/4 כוס סוכר עם עמילן תירס ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
מוסקט
סוכר
4
מפזרים מעל.
5
יוצקים מים רותחים על כל העניין.
מרכיבים שתצטרך
מים
6
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש. מגניב לפחות 10 דקות להגדיר.