קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אוכמניות פריך אני

אוכמניות פריך אני
אוכמניות פריך אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותביאו קמח, חלב, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: הטוב ביותר אוכמניות פריך, אוכמניות פריך, ו אוכמניות פריך.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את האוכמניות לתוך צלחת אפייה מרובעת 8x8 אינץ'. בקערה בינונית, שמנת יחד את המרגרינה ו 3/4 כוס סוכר עד חלקה. מערבבים את הקמח לתוך התערובת מוקרם לסירוגין עם החלב. בלילת כפית על אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
מרגרינהמרגרינה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
מערבבים יחד את הנותרים 3/4 כוס סוכר עם עמילן תירס ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
4
מפזרים מעל.
5
יוצקים מים רותחים על כל העניין.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש. מגניב לפחות 10 דקות להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים עם ציפוי מוקצף או גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף