קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אוכפי חמוציות אגס

אוכפי חמוציות אגס
ביצים חמוציות עשויות להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך יוגורט וניל דל שומן, אגסים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אוכפי אגס חמוציות, אגס וקובלרים יבשים עם זנגביל-שוקולד צ'יפס ביסקוויט, ו מיני רוטב חמוציות קובלרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים ארבעה ראמקינס 8-אונקיה על גיליון אפייה מעוטר כל אחד עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מניחים שיבולת שועל בקערה ומערבבים 3 כפות מים רותחים; מכסים ותלולים כ 10 דקות. מחלקים אגסים ואוכמניות בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים את 5 המרכיבים הבאים בקערה. מערבבים ביצה וסוכר לתוך שיבולת שועל; מוסיפים תערובת קמח ויוגורט. מערבבים אבל לא overmix. כפית הבלילה מעל פירות ולרסס צמרות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים עד ציפוי חום ופחזניות, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מגישים חמים.
7
עצמי