אונו Spareribs
אונו Spareribs יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1142 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 77 גר' של שומן. . אם יש לך קמח, חומץ אורז, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Ono Spareribs, Spareribs, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום לרסס קלות עם ספריי בישול.
להביא את חומץ האורז, רוטב סויה, סוכר, ופרוסות זנגביל כדי להרתיח מעל חום בינוני גבוה.
בינתיים, מניחים חתיכות צלעות לקערה גדולה, ומתבלים לפי הטעם עם מלח שום ופלפל. לזרוק עם קצת קמח למעיל, ואז לזרוק עם רוטב זנגביל.
מניחים צלעות על תבנית אפייה מוכנה בשכבה זוגית.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, ולאחר מכן להפוך את הצלעות, ואופים עוד 45 דקות, עד למכרז.