אוסובוקו.
אוסובוקו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. 684 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פנצ'טה, שום, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: אוסובוקו., אוסובוקו., ו אוסובוקו..
הוראות
מחממים תנור הולנדי על התנור מעל חום בינוני במשך כחמש דקות.
מוסיף pancetta למחבת, לבשל, ערבוב מדי פעם.
כאשר pancetta הוא פריך ורוב השומן שניתנו (כ 5 דקות של בישול), להסיר את pancetta לצלחת מכוסה במגבת נייר ולהניח בצד.
במידת הצורך, לנקז את כל אבל שתי כפות של השומן מהמחבת.
לדלות שוקים בקמח, חום במחבת: עונת שוק העגל היטב עם מלח ופלפל. לדלות את שוקי העגל דרך קצת קמח, לנער את כל עודף, ולהוסיף את הבשר לשומן החם במחבת.
להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל את הבשר בכל צד עד השחמה היטב (כ 5 דקות לכל צד).
הסר את השוקיים לצלחת, להפריש.
מוסיפים את הבצלים, הגזרים והסלרי לתנור ההולנדי. מבשלים את תערובת הבצל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים שקופים (כחמש דקות) וזורקים את השום ואת הקורנית.
המשך לבשל עד שהירקות מתחילים להשחים (כ -10 דקות).
להחזיר את השוקיים למחבת, להוסיף יין ומניות:
תוסיף את השנקים ואת הפנצ ' טה למחבת.
יוצקים את היין, ולאחר מכן להוסיף מלאי מספיק לבוא קצת יותר ממחצית הדרך למעלה בצד של השנקים.
להביא לרתיחה. מכסים את המחבת ומכניסים לתנור כדי לבשל עד שהבשר רך, כשעה עד שעה וחצי.
שלב את החומרים גרמולטה, במקום צלחת קטנה נפרדת.
מגישים על גבי ריזוטו או פולנטה.