אופה בטטה מתובל
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? אופה בטטה מתובל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 258 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט, בטטות, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מאפה שיבולת שועל מתוק ומתובל, פשטידת בטטה מתובלת, ו ביצה מתובלת וכוסות בטטה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה צלחת אפייה 8 אינץ'.
מניחים תפוחי אדמה ו 1 כפית. מלח בסיר גדול לכסות עם מים; להביא לרתיחה. מבשלים עד תפוחי אדמה במכרז, 15 דקות.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה שוט עם מיקסר חשמלי עד חלקה ואור.
מוסיפים סוכר, ביצים, קינמון, אגוז מוסקט, 1/2 כפית. מלח, חלב התאדה וחמאה; לנצח עד חלקה.
יוצקים תערובת בטטה לתוך צלחת מוכנה ואופים עד הזהב ונפיחות מעט, 35 עד 40 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות, ולאחר מכן לשרת חם.