קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

אופי ברוקולי שינקן

אופי ברוקולי שינקן
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את אפיית ברוקולי שינקן. מנה אחת מכילה 543 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כ -35 דקות . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם פלפל, שמנת מרוכזת של מרק פטריות, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 54% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: אפיית חזיר ברוקולי , אפיית חזיר וברוקולי , ואפיית חזיר וברוקולי .

הוראות

1
מבשלים את המקרונים לפי הוראות האריזה. בינתיים מערבבים בקערה גדולה את הברוקולי, המרק, בשר החזיר, הגבינות, החלב, הבצל והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים את המקרונים; להוסיף לתערובת בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
מעבירים ל-8 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת; מפזרים תפוצ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהוא מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן