אופים אטריות קלות
אור אטריות לאפות הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 472 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גזר, קמח, עגבניות שזיפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תבשיל אטריות טונה קל, תבשיל אטריות טונה קל, ו תבשיל מחבת אטריות טונה קלה.
הוראות
מקם מתלה בשליש העליון של התנור ומחמם מראש ל 475 מעלות פ. ממלאים קערה במים חמים; מוסיפים את האטריות ומשרים 10 דקות.
מסננים ותולים זה לצד זה מעל קצה הקערה כדי שהאטריות לא יידבקו. בינתיים, טחון את השאלוט במעבד מזון.
מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את שאלוט 1 כוס מרק; מבשלים 3 דקות.
מוסיפים את הקמח ואגוז מוסקט; להקציף עד שהתערובת חלקה, 1 דקה.
מקציפים פנימה את 2 הכוסות הנותרות מרק; מבשלים, מקציפים, עד להסמכה, 7 דקות.
מקציפים 1/4 כוס ריקוטה והפטרוזיליה; מסירים מהאש. הרוטב ייראה מרקם מן הגבינה. טוחנים את הסלרי והגזר במעבד המזון.
מוסיפים את יתרת 3/4 כוס הריקוטה, 1/2 כוס מוצרלה והביצה; דופק עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים 2 כפות מרוטב השאלוט בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. למעלה עם 3 אטריות וחצי מתערובת המוצרלה. חזור על השכבות, מסתיים עם אטריות. למעלה עם רוטב השאלוט שנותר,העגבניות ושאר 1/2 כוס המוצרלה.
אופים עד מבעבע, בערך 20 דקות.