קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

אופים אטריות קלות

אופים אטריות קלות
אור אטריות לאפות הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 472 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גזר, קמח, עגבניות שזיפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תבשיל אטריות טונה קל, תבשיל אטריות טונה קל, ו תבשיל מחבת אטריות טונה קלה.

הוראות

1
מקם מתלה בשליש העליון של התנור ומחמם מראש ל 475 מעלות פ. ממלאים קערה במים חמים; מוסיפים את האטריות ומשרים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מסננים ותולים זה לצד זה מעל קצה הקערה כדי שהאטריות לא יידבקו. בינתיים, טחון את השאלוט במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את שאלוט 1 כוס מרק; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
5
מוסיפים את הקמח ואגוז מוסקט; להקציף עד שהתערובת חלקה, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מקציפים פנימה את 2 הכוסות הנותרות מרק; מבשלים, מקציפים, עד להסמכה, 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מקציפים 1/4 כוס ריקוטה והפטרוזיליה; מסירים מהאש. הרוטב ייראה מרקם מן הגבינה. טוחנים את הסלרי והגזר במעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגהלפי עוגה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
בשר טחוןבשר טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מוסיפים את יתרת 3/4 כוס הריקוטה, 1/2 כוס מוצרלה והביצה; דופק עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
לפי עוגהלפי עוגה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מורחים 2 כפות מרוטב השאלוט בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. למעלה עם 3 אטריות וחצי מתערובת המוצרלה. חזור על השכבות, מסתיים עם אטריות. למעלה עם רוטב השאלוט שנותר,העגבניות ושאר 1/2 כוס המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
אופים עד מבעבע, בערך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
צילום: כריסטופר טסטני