אופים ברוקולי חום חשיש
עם כפית ציון 35%, המנה הזו די גרועה. נסו צ'דר ברוקולי חשיש חום לאפות, חשיש חום לאפות, ו חשיש חום לאפות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול ממיסים 2 כפות חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח, אגוז המוסקט והפלפל עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים גבינות; מערבבים עד להמסה. מערבבים תפוחי אדמה.
כף מחצית מתערובת תפוחי האדמה ל -2 קילו משומן. תבנית אפייה. למעלה עם ברוקולי תערובת תפוחי אדמה הנותרים. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 35 דקות.
ממיסים את יתרת החמאה; זורקים עם פירורי לחם.
אופים, ללא כיסוי, במשך 15-20 דקות או עד לחימום והציפוי מזהיב.