קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות14
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אופים ברוקולי חום חשיש

אופים ברוקולי חום חשיש
עם כפית ציון 35%, המנה הזו די גרועה. נסו צ'דר ברוקולי חשיש חום לאפות, חשיש חום לאפות, ו חשיש חום לאפות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר גדול ממיסים 2 כפות חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח, אגוז המוסקט והפלפל עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסירים מהאש.
3
מוסיפים גבינות; מערבבים עד להמסה. מערבבים תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
4
כף מחצית מתערובת תפוחי האדמה ל -2 קילו משומן. תבנית אפייה. למעלה עם ברוקולי תערובת תפוחי אדמה הנותרים. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
ממיסים את יתרת החמאה; זורקים עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חמאהחמאה
6
מפזרים מעל תבשיל.
7
אופים, ללא כיסוי, במשך 15-20 דקות או עד לחימום והציפוי מזהיב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור