קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אופים נועזים: גאטו מקדמיה עם קרם חמאה פרליין

אופים נועזים: גאטו מקדמיה עם קרם חמאה פרליין
צריך תוספת חלב חינם? אופים נועז: Gateau מקדמיה עם קרם חמאה פרליין יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, מים, קרם חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אתגר אופים נועז: Tuiles, עוגת אופרה של אופרות נועזות, ו צמה דנית אופים נועזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הסוכר במחבת 10 אינץ ' כבדה.
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
חום על אש נמוכה במשך כ 10-20 דקות עד הסוכר נמס סביב הקצוות. אל תערבבי את הסוכר. לסובב את המחבת במידת הצורך כדי למנוע את הסוכר נמס לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מברשת את הצדדים של המחבת עם מים כדי להסיר גבישי סוכר. אם הסוכר במרכז אינו נמס, מערבבים בקצרה. כאשר הסוכר נמס לחלוטין וקרמל בצבע, להסיר מן החום. מערבבים באגוזים עם כף עץ ומפרידים את האשכולות. חזור לחום נמוך ומערבבים כדי לצפות את האגוזים מכל הצדדים. מבשלים עד שהתערובת מתחילה לבעבע. ** זכור תערובת חמה מאוד.** לאחר מכן על גבי גיליון קלף מרופד ולהתפשט באופן שווה ככל האפשר. כפי שהוא מתקרר, זה יתקשה שביר. לשבור את האגוזים מסוכרים לחתיכות ולמקם אותם במעבד המזון. דופק למחנק בינוני-קנס או תהליך עד השביר הופך לאבקה. כדי להפוך את הדבק, תהליך במשך כמה דקות. לאחסן במיכל אטום ולאחסן במקום יבש לבשל. אל תקרר.זיגוג פטל
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
טוב עבור אחד 10 אינץ cake2 / 3 כוס עבה פטל משמר 1 כף. מים
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
5
בסיר קטן אך כבד, להביא את המים ומשמר לרתיחה איטית ומבשלים במשך 2-3 דקות. אם התערובת מתחילה להיצמד לתחתית הסיר, להוסיף מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
6
הסר מהחום, באמצעות מסננת, לחץ על התערובת דרך הרשת ולהשליך כל שאריות. עם מברשת מאפה, להחיל את הזיגוג על העוגה בעוד העוגה עדיין חם. אם הזיגוג עבה מדי, דק לעקביות מועדפת עם טיפות מים.Ganache זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
עושה בערך 1 כוס, מספיק כדי לכסות את החלק העליון ואת הצדדים של שכבת 9 או 10 אינץ ' או עוגת צינור* * גנאש יכול ללבוש צורות רבות. בעוד רוטב פאדג ' גדול וחם. בעוד זיגוג semisweet מגניב או פושר. מעט מקורר יכול להיות מוקצף לתוך מילוי/ציפוי. קר & מוצק הבסיס של כמהין שוקולד מסוכרים.6 עוז. (טוב) semisweet או שוקולד מריר לא לינדט! (יש לו מאלט שעורה!!) 6 oz. (cup) heavy cream1 tbsp. כפית סירופ תירס קל. וניל 1 כפית. מים חמים, במידת הצורך
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
8
תמדוד את הוניל ותניח אותו בצד.לשבור את השוקולד לחתיכות 1 אינץ ' ולמקם בסל של מעבד מזון ודופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
מעבירים לקערה בגודל בינוני ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
10
מחממים את הקרם ואת סירופ התירס בסיר, על נמוך, עד שהוא הגיע לרתיחה עדינה. פעם אחת לרתיחה בעדינות, מיד בזהירות לשפוך על השוקולד. עזוב את זה לרגע אחד, ואז לאט מערבבים ומערבבים את השוקולד והקרם יחד עד שהשוקולד נמס ומשתלב בקרם. בזהירות להתמזג בתערובת וניל. אם פני השטח נראה שמנוני, להוסיף 1 כפית מים חמים. הזיגוג יתעבה, אבל עדיין צריך להיות pourable. אם זה לא מתעבה, לקרר במשך כ 5 דקות, אבל לוודא שזה לא מקבל קר מדי!הרכבת עוגה
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
11
חותכים דיסק קרטון מעט קטן יותר מאשר העוגה. מחלקים את העוגה לתוך 3 שכבות ומניחים את השכבה הראשונה בצד העליון על הדיסק. באמצעות מברשת מאפה, להרטיב את השכבה עם 3-4 כפות. של סירופ סוכר חם. מדוד כוס אחת של קרם פרלין והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
12
מורחים את השכבה התחתונה עם עובי אינץ ' של קרם חמאה הנותרים. מכסה עם קצפת, משאיר גבול אינץ ' סביב קצה העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
13
מניחים את השכבה האמצעית על הראשון, מברשת עם סירופ סוכר, מתפשט עם חמאה. מכסים עם שאר הקצפת.להרטיב את הצד לחתוך של השכבה השלישית עם סירופ סוכר נוסף מקום לחתוך בצד על העוגה. בעדינות, לחץ על הצדדים של העוגה כדי ליישר את השכבות. מקררים כדי להירגע לפחות 30 דקות.הרם את העוגה על ידי הזזת כף היד שלך מתחת לקרטון. מחזיק לילה משונן או חד מאוד עם להב 8-ich החזיק במקביל לצדדים של העוגה, לקצץ את הצדדים כך שהם ישרים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
סם גסם ג
14
חותכים שפוע קל בחלק העליון כדי לעזור זיגוג לטפטף מעבר לקצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
15
מברשת את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם זיגוג משמש חם, איטום את האזורים לחתוך לחלוטין. תירגע בזמן שאתה מכין את הגנאש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
16
מניחים מדף מעל מחבת רדודה גדולה לתפוס את טפטוף גנאש.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
17
הסר את gateau מהמקרר ולשים אותו מתלה. עם מרית מתכת ביד, ומחזיק את הסיר על 10 סנטימטרים מעל העוגה, לשפוך את גנאש על מרכז העוגות. הזז את המרית מעל החלק העליון של גנאש כ 4 פעמים כדי לקבל מראה חלקה כמו מראה. הגנאש צריך לכסות את החלק העליון ולרוץ לאורך הצדדים של העוגה. כאשר ganache כבר שפך והוא ציפוי העוגה, להרים צד אחד של המדף ולדפוק אותו פעם על הדלפק כדי לעזור להפיץ את ganache באופן שווה לשבור את כל בועות אוויר. (עבודה מהירה לפני ההגדרה מתחילה.) תיקון כל כתמים חשופים בצדדים עם מרית קטנה יותר, אבל לא לגעת בראש לאחר המפץ.
מרכיבים שתצטרך
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
18
תן את העוגה לעמוד לפחות 15 דקות להגדיר לאחר glazing.To מקשט את העוגה, להשתמש שאריות חמאה בעיצוב על גבי העוגה.

מרכיבים

1rackמיקום ב -3 התחתון של התנור מחממים מראש ל -350 מעלות. גריז וקמח 10מיקום ב -3 התחתון של התנור מחממים מראש ל -350 מעלות. גריז וקמח 10" X 2 " מחבת עוגה עגולה אינץ2קרום: פירורי קרקר גרהםאפונה קפואהאפונה קפואה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמשחת פרליןמשחת פרלין5largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי7largesחלמוניםחלמונים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמערבבים חמאה לתוך הדבק, ולאחר מכן להוסיף את קרם חמאה הנותרים. שוט בקצרה על med-מהירות נמוכה לשלבמערבבים חמאה לתוך הדבק, ולאחר מכן להוסיף את קרם חמאה הנותרים. שוט בקצרה על med-מהירות נמוכה לשלב1תיקאם לא להשתמש בעוגה מיד, לעטוף ביסודיות בניילון נצמד, אז בפלסטיק אז במקרר עד 3 ימים. אם הקפאה, לעטוף בנייר כסף, ואז את התיק ולהשתמש בתוך 2-3 חודשיםאם לא להשתמש בעוגה מיד, לעטוף ביסודיות בניילון נצמד, אז בפלסטיק אז במקרר עד 3 ימים. אם הקפאה, לעטוף בנייר כסף, ואז את התיק ולהשתמש בתוך 2-3 חודשים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר, מחולק ¼ & ¾ כוסותסוכר, מחולק ¼ & ¾ כוסות6קצת קישואים קצוציםסירופ סוכרסירופ סוכר1מתכון חמאה שוויצריתמתכון חמאה שוויצרית1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים1אוראו ממולאים כפוליםמסטיק xanthanמסטיק xanthan6קצת קישואים קצוציםמוסיפים את תערובת החלמון ללבנים ומקציפים במשך 1 דקהמוסיפים את תערובת החלמון ללבנים ומקציפים במשך 1 דקה1קטןבסיר, עדיין כבד, להביא את המים והסוכר לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות. הסר מהחום. מגניב מעט לפני השימוש על העוגה. * יכול להתבצע מראשבסיר, עדיין כבד, להביא את המים והסוכר לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות. הסר מהחום. מגניב מעט לפני השימוש על העוגה. * יכול להתבצע מראש6קצת קישואים קצוציםקרם חמאה פרלייןקרם חמאה פרליין591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה חמה, מבהירה (100-110 מעלות)חמאה חמה, מבהירה (100-110 מעלות)