אופים פסטה
לאפות פסטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב ספגטי, בשר טחון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטה בראבו: עוף מוקרם פסטה אופים, אופים פסטה, ו אופה פסטה עניבת פרפר.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים רותחים מומלחים קל לרתיחה. לבשל פסטה mostaccioli במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
בינתיים, לבשל בשר טחון בצל קצוץ במחבת על חום בינוני עד השחמה.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הפטריות, רוטב ספגטי, גבינת מוצרלה גרוסה, פסטה ותערובת בשר טחון ובצל.
העברה לתבשיל משומן, 9x13 אינץ'.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 20 דקות, או עד חם מאוד.