אורז בסמטי חום משובצים וקינואה (Morassa פולו) מ ' המטבח הפרסי החדש
אורז בסמטי חום משובצים וקינואה (Morassa פולו) מ ' המטבח הפרסי החדש הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו הל טחון, זעפרן, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 87 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו שמיר פרסי ואורז שעועית לימה-Baghali פולו, אורז עם תכשיטים פרסיים, ו חמאה חומה ואורז בסמטי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את האורז ואת קינואה ולשטוף מתחת למים קרים.
מחממים קומקום בינוני על אש נמוכה ומוסיפים את האורז והקינואה, 2 כפות שמן, וקורט של מלח. לטגן את הדגנים, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע דבק במשך כ 5 דקות עד יבש וריחני.
מוסיפים את המים הרותחים וחוזרים לרתיחה; מנמיכים את החום לנמוך מאוד ומבשלים, מכוסים, במשך 40 דקות. כבה את החום ותן לדגנים לנוח במשך 10 דקות, ואז לזרוק את החמאה והמוך במזלג.
בעוד הדגנים מבשלים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומטגנים את הבצל ב-3 כפות הנותרים שמן במשך כ -15 דקות, עד להשחמה קלה.
מוסיפים את האוכמניות, משמשים, עלי כותרת של ורדים, כמון, קינמון והל. לבשל במשך כ 5 דקות, עד מחומם דרך. שמור חצי פיסטוקים ושקדים לקישוט, ולהוסיף את שאר האגוזים למחבת. מתבלים במלח ומסירים מהחום.
בקערה גדולה, לזרוק את הפירות והאגוזים עם דגנים טפטוף בזעפרן. מתבלים במלח.
מקשטים עם האגוזים הנותרים, כמה עלי ורדים, ואת זרעי הרימון.