אורז בר, אספרגוס וגבינת עיזים פריטטה
אורז בר, אספרגוס וגבינת עיזים פריטטן נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 154 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, קליפת לימון, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלבוני הביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג בננה כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פטריות בר וגבינת עיזים פריטטה, אספרגוס וגבינת עיזים פריטטה, ו אספרגוס קלוי וגבינת עיזים פריטטה.
הוראות
שלב תחילה 5 מרכיבים, תוך ערבוב טוב עם מטרפה; מניחים בצד.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים אספרגוס ושום, ומטגנים 2 דקות.
מוסיפים בצל, ומטגנים 1 דקה או עד אספרגוס הוא פריך-מכרז.
מוסיפים עגבניות, אורז, בזיליקום וקליפה; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב. הפחיתו את החום לבינוני. תערובת פאט לתוך שכבה אפילו במחבת; מפזרים גבינה.
יוצקים תערובת ביצים על תערובת האורז; מבשלים 4 דקות או עד שכמעט מתייצבים.
לעטוף ידית של מחבת בנייר כסף; לצלות 4 דקות או עד להזהבה ולהגדיר.