אורז בר עם דגים מעושנים ואפונה הצמד
אורז בר עם דגים מעושנים ואפונה הצמד נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, אפונה מתוקה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו אפונים מוקפצים ופטריות ברוטב דגים ובזיליקום, סלמון בסיר אחד עם אפונה ואורז, ו סוכר הצמד אפונה ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 ליטרים מים 2 כפיות מלח לרתיחה בסיר 5 ליטר.
מוסיפים אורז בר ומבשלים, מכוסים חלקית, עד שהאורז רך והדגנים נפתחים, 1 עד 1 1/4 שעות.
מסננים אורז היטב מסננת גדולה או מסננת.
בינתיים, לבשל אפונה הצמד בסיר 4 ליטר של מים רותחים מומלחים עד פריך במכרז, על 2 דקות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים להפסיק לבשל.
מסננים אפונה, ואז לטפוח יבש בין מגבות נייר לחתוך כל תרמיל באלכסון במחצית.
לטאטא יחד חומץ, חרדל, סוכר, הנותרים 3/4 כפית מלח בקערה, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד בשילוב היטב.
מערבבים אפונה, סלמון, בצל ירוק וביצים עם אורז חם בקערה גדולה.
טפטוף עם רוטב ולזרוק בעדינות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.