אורז בר קונגי
אורז בר קונגי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שאלוט מטוגן, אורז, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אורז צמחוני קונגי, עוף קונגי (דייסת אורז), ו אורז חום פטריות וכרוב מוגש (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 3 עד 4 ליטר, לשלב אורז לבן, אורז בר, מרק, יין אורז, מלח, פתיתי צ 'ילי, ג' ינג ' ר, שום, ו 1 כוס מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסים ומפחיתים את החום לרתיחה חשופה. מבשלים (ללא ערבוב) עד שהאורז הלבן התפרק לתוך דייסה עבה, דמוית שיבולת שועל ואורז הבר התפצל פתוח והוא רך מאוד, כ -45 דקות.
מצקת לתוך קערות עמוקות העליון עם טופו אפוי, בצל ירוק, כוסברה, ושאלוט מטוגן לפי הטעם.