אורז בר-ריזוטו סקווש
אורז בר-ריזוטו סקווש נטול גלוטן, וידידותי לפודמפה ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 275 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פחות-מרק עוף נתרן, דלורית, או, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. נסו דלעת קורי אדומה וריזוטו פטריות בר, אורז בר קוקוס וריזוטו תרד עם סלמון, ו עוגות ריזוטו מרווה, בצל ואורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את המים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים אורז בר; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה או עד למכרז. הניחו בצד.
מבשלים דלעת במים רותחים 4 דקות או עד שהם רכים. לשטוף סקווש עם מים קרים; ניקוז.
חותכים את הפובלנוס לשניים לאורכו; זרקו את הזרעים והקרומים.
מניחים חצאי פלפל, דפנות העור כלפי מעלה, על תבנית מרופדת בנייר כסף; משטחים ביד. צולים במשך 10 דקות או עד להשחרה, הופכים מדי פעם.
מניחים בשקית ניילון עם רוכסן; חותם.
תן לעמוד 15 דקות. מקלפים וקוצצים פובלנוס. הניחו בצד.
מביאים את המרק לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים את אורז הבר המבושל ואורז ארבוריו; מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את האש לבינונית, ומוסיפים את הגבינה והחמאה תוך ערבוב עד שהגבינה נמסה.
מוסיפים דלעת, פובלנוס, טימין, מלח ופלפל; מבשלים 2 דקות או עד לחימום יסודי.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
![רובי אדום במראה. הניחוחות אופייניים לזנים: אלגנטי, פירותי, פטל שחור, דובדבן, סגול, ותווים מינרלייםיבש, חם, רך למדי על החיך. טעים, טרי ומעט טאני בגימור אינטנסיבי וארוך.]()
רובי אדום במראה. הניחוחות אופייניים לזנים: אלגנטי, פירותי, פטל שחור, דובדבן, סגול, ותווים מינרלייםיבש, חם, רך למדי על החיך. טעים, טרי ומעט טאני בגימור אינטנסיבי וארוך.
Ruby red in appearance. The aromas are typical for the varietal: elegant, fruity, blackberry, cherry, violet, and mineral notesDry, warm, quite soft on the palate. Tasty, fresh, and slightly tannic with an intense, long finish.