קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות11
ציון בריאות17
מגזין

אורז דביק עטוף בעלים במבוק (ג'ונג או Zhongzi)

אורז דביק עטוף בעלים במבוק (ג'ונג או Zhongzi)
אורז דביק עטוף עלים במבוק (ז'ונג או Zhongzi) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 720 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 11 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל, קינמון, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. נסו איך לבשל: אורז דביק מאודה חזיר עטוף עלי בננה, אורז דביק ונקניק סיני עטוף בעלים של בננה, ו אורז דביק עטוף בנורי, שיטאקי ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל את היום לפני שאתה רוצה לעשות את הכופתאות!משרים אורז, שעועית מונג ועלי במבוק במיכלים נפרדים בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מונגשעועית מונג
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
2
מניחים קערה או צלחת על עלי הבמבוק כדי לשמור אותם שקועים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שלב 2 כפית מלח, פלפל שחור, 1 שן שום, יין אורז, מים, רוק סוכר, קינמון, פלפל לבן, ציפורן, כוסברה, שומר, חילבה ו 2 כפות שמן קנולה בקערה. מערבבים בקוביות חזיר, מכסים ומקררים בין לילה.למחרת, לנקז אורז ולהגדיר aside.In ווק, חום שנותר שמן קנולה ומערבבים הנותרים שום, גזר, בצל וג ' ינג ' ר עד מעט מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
יין אורזיין אורז
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים מרק עוף, 1 כפית מלח, ורוטב דגים ומערבבים היטב. מסננים כל מרינדה עודף מן החזיר ולהוסיף ווק, (להחזיר חזיר למקרר) וחום עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
רוטב דגיםרוטב דגים
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים אורז סחוט ומערבבים לעתים קרובות עד שנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
בואו לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד.בינתיים, להעביר עלי במבוק לסיר גדול של מים רותחים ומבשלים 30 דקות כדי לרכך ולחטא. (חומץ ניתן להוסיף כאן כדי לרכך אותם עוד יותר.) לנגב כל עלה עם ספוג או כרית קרצוף תחת מים זורמים מגניב כדי להסיר את כל הקרקע שנותרה. אתה יכול לקצץ את הגבעולים עם מספריים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מסננים שעועית מונג ולהוסיף סוכר לבן ומלח 1/4 כפית הנותרים.הכן 25 אורכים בערך 4' של מחרוזת. קשרתי קבוצות של 5 יחד בקצה אחד, עם לולאה לתלות על וו על הארון שלי. ואז כשאני קושרת את הכופתאות שלי, הן תלויות על המיתר ואני יכולה להכניס אותן ולהוציא אותן מסירים בקבוצות של
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שעועית מונגשעועית מונג
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
לפרוס את חומרי העטיפה שלך: עלי במבוק מרככים, תערובת אורז, שעועית מונג וחזיר. אולי אתה רוצה לשמור את הקערה של בשר חזיר במרינדה בקערה גדולה יותר מלא קרח כדי לשמור אותו קר בזמן שאתה לעטוף.קח 2 עלים במבוק, חופפים לאורך הצדדים הארוכים שלהם על חצי הדרך, וליצור קונוס (ראה קטעי וידאו). טפיחה על תערובת אורז 2 כפות, ואז 1/2 כפות שעועית מונג, אז 2 או 3 חתיכות של בשר חזיר, עוד 1/2 - 1 כפות שעועית מונג, ואז לכסות עם עוד 2 או 3 כפות של תערובת אורז. ייתכן שיהיה עליך להוסיף עלה במבוק שלישי כדי להרחיב את החרוט.השתמש בקצוות של העלים כדי לדחוס בחוזקה את חרוט החומרים, בערך לעצב את הקצה הפתוח לתוך ריבוע או מלבן. לסגור את עלה הבמבוק זה מסובך. החזקתי את הקונוס עם קצוות העלה מצביעים ממני. קיפלתי את הקצה הקרוב לכיוון האמצע, קיפלתי את הקצוות לכיוון שלי על זה, וקיפלתי בזהירות כל צד לכיוון האמצע, כדי להבטיח שהפינות היו מכוסות. תמיד כיוונתי את העלים שלי באותו אופן, כך שצד אחד היה קצוות עלים והשני היה קצוות גבעול. כיוונתי להשיג את קצוות העלה מתחת לקצוות הגבעול. ואז מחרוזת רוח סביבו עד שהוא נראה בטוח. שמור כופתאות עטיפה עד המילוי הוא כל נעלם. כפי שאמרתי, הראשון לקח בערך 20 דקות, וכמה ניסיונות לפני שזה נראה כאילו זה יחזיק מעמד. 5 הראשונים או כך היו די מכוערים! אבל אז הבנתי את העניין.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מונגשעועית מונג
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מחממים סיר גדול או ווק של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מניחים כמה תוספת או עלי במבוק קרועים בהתחלה, אז כמה כופתאות, אז כמה עלים יותר. המים צריכים לכסות את הכופתאות. עשיתי 10 בכל פעם בווק שלי וסיר גדול. להחזיר לרתיחה, לכסות ולהפחית את החום בינוני נמוך כדי לשמור על מבעבע טוב במשך 2 שעות, הוספת מים על חצי הדרך. הם צריכים להיות מנופחים מעט ולהרגיש מוצק אבל רטוב כאשר אתה לסחוט אותם.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
לנקז ולשטוף עם מים קרים.אפשר להתקרר או לאכול כמה חם מיד. יתרת ישמור במקרר במשך 3-5 ימים, והם להקפיא היטב (עד 6 חודשים במקפיא טוב, עטוף היטב).
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4

מרכיבים

70עלי במבוק, יבשיםעלי במבוק, יבשים43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן קנולה, מחולקשמן קנולה, מחולק2גזר, טחוןגזר, טחון0pinchsגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים12 כפיות אבקת שוםרוטב דגים (כדי להחליף טעם של שרימפס מיובש או צדפות)רוטב דגים (כדי להחליף טעם של שרימפס מיובש או צדפות)1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר טרי, מגורדג'ינג'ר טרי, מגורד4שיני שום, כתוש, מחולקשיני שום, כתוש, מחולק1קילוגרםאורז דביק (עדיפה גרגרים ארוכים)אורז דביק (עדיפה גרגרים ארוכים)1צביטהציפורן טחוןציפורן טחון0חתיכות טופי הית' ברכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1חתיכות טופי הית' ברשומר קרקעשומר קרקע1חתיכות טופי הית' ברחילבה הקרקע (אופציונלי, ואלה האחרונים 6 הם במקום 5-spice אבקה)חילבה הקרקע (אופציונלי, ואלה האחרונים 6 הם במקום 5-spice אבקה)0חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף (תוצרת בית, או campbells low-sodium tetra-pack)מרק עוף (תוצרת בית, או campbells low-sodium tetra-pack)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כתף חזיר, חתוך בקוביות 3/4 אינץכתף חזיר, חתוך בקוביות 3/4 אינץ43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'יין אורזיין אורז3חתיכות טופי הית' ברמלח, מחולק (להחליף מלח מרוטב סויה חסר)מלח, מחולק (להחליף מלח מרוטב סויה חסר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מונג (סוג hulled ו מפוצל)שעועית מונג (סוג hulled ו מפוצל)11שרימפס וורידיםחוט, לעטוף את הכופתאותחוט, לעטוף את הכופתאות12 כפיות אבקת שוםסוכר רוק (או גוש קטן אחד, ניתן לשבור עם כותש שום או שטוח של סכין)סוכר רוק (או גוש קטן אחד, ניתן לשבור עם כותש שום או שטוח של סכין)43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מים (בתוספת מים להשריה ורתיחה)מים (בתוספת מים להשריה ורתיחה)1pinchs1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס2חתיכות טופי הית' ברסוכר לבןסוכר לבן1בצל צהוב, טחוןבצל צהוב, טחון