קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות11
ציון בריאות17
מגזין

אורז דביק עטוף בעלים במבוק (ג'ונג או Zhongzi)

אורז דביק עטוף בעלים במבוק (ג'ונג או Zhongzi)
אורז דביק עטוף עלים במבוק (ז'ונג או Zhongzi) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 720 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 11 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל, קינמון, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. נסו איך לבשל: אורז דביק מאודה חזיר עטוף עלי בננה, אורז דביק ונקניק סיני עטוף בעלים של בננה, ו אורז דביק עטוף בנורי, שיטאקי ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל את היום לפני שאתה רוצה לעשות את הכופתאות!משרים אורז, שעועית מונג ועלי במבוק במיכלים נפרדים בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מונגשעועית מונג
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
2
מניחים קערה או צלחת על עלי הבמבוק כדי לשמור אותם שקועים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שלב 2 כפית מלח, פלפל שחור, 1 שן שום, יין אורז, מים, רוק סוכר, קינמון, פלפל לבן, ציפורן, כוסברה, שומר, חילבה ו 2 כפות שמן קנולה בקערה. מערבבים בקוביות חזיר, מכסים ומקררים בין לילה.למחרת, לנקז אורז ולהגדיר aside.In ווק, חום שנותר שמן קנולה ומערבבים הנותרים שום, גזר, בצל וג ' ינג ' ר עד מעט מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
יין אורזיין אורז
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים מרק עוף, 1 כפית מלח, ורוטב דגים ומערבבים היטב. מסננים כל מרינדה עודף מן החזיר ולהוסיף ווק, (להחזיר חזיר למקרר) וחום עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
רוטב דגיםרוטב דגים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים אורז סחוט ומערבבים לעתים קרובות עד שנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
בואו לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד.בינתיים, להעביר עלי במבוק לסיר גדול של מים רותחים ומבשלים 30 דקות כדי לרכך ולחטא. (חומץ ניתן להוסיף כאן כדי לרכך אותם עוד יותר.) לנגב כל עלה עם ספוג או כרית קרצוף תחת מים זורמים מגניב כדי להסיר את כל הקרקע שנותרה. אתה יכול לקצץ את הגבעולים עם מספריים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מסננים שעועית מונג ולהוסיף סוכר לבן ומלח 1/4 כפית הנותרים.הכן 25 אורכים בערך 4' של מחרוזת. קשרתי קבוצות של 5 יחד בקצה אחד, עם לולאה לתלות על וו על הארון שלי. ואז כשאני קושרת את הכופתאות שלי, הן תלויות על המיתר ואני יכולה להכניס אותן ולהוציא אותן מסירים בקבוצות של
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שעועית מונגשעועית מונג
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
לפרוס את חומרי העטיפה שלך: עלי במבוק מרככים, תערובת אורז, שעועית מונג וחזיר. אולי אתה רוצה לשמור את הקערה של בשר חזיר במרינדה בקערה גדולה יותר מלא קרח כדי לשמור אותו קר בזמן שאתה לעטוף.קח 2 עלים במבוק, חופפים לאורך הצדדים הארוכים שלהם על חצי הדרך, וליצור קונוס (ראה קטעי וידאו). טפיחה על תערובת אורז 2 כפות, ואז 1/2 כפות שעועית מונג, אז 2 או 3 חתיכות של בשר חזיר, עוד 1/2 - 1 כפות שעועית מונג, ואז לכסות עם עוד 2 או 3 כפות של תערובת אורז. ייתכן שיהיה עליך להוסיף עלה במבוק שלישי כדי להרחיב את החרוט.השתמש בקצוות של העלים כדי לדחוס בחוזקה את חרוט החומרים, בערך לעצב את הקצה הפתוח לתוך ריבוע או מלבן. לסגור את עלה הבמבוק זה מסובך. החזקתי את הקונוס עם קצוות העלה מצביעים ממני. קיפלתי את הקצה הקרוב לכיוון האמצע, קיפלתי את הקצוות לכיוון שלי על זה, וקיפלתי בזהירות כל צד לכיוון האמצע, כדי להבטיח שהפינות היו מכוסות. תמיד כיוונתי את העלים שלי באותו אופן, כך שצד אחד היה קצוות עלים והשני היה קצוות גבעול. כיוונתי להשיג את קצוות העלה מתחת לקצוות הגבעול. ואז מחרוזת רוח סביבו עד שהוא נראה בטוח. שמור כופתאות עטיפה עד המילוי הוא כל נעלם. כפי שאמרתי, הראשון לקח בערך 20 דקות, וכמה ניסיונות לפני שזה נראה כאילו זה יחזיק מעמד. 5 הראשונים או כך היו די מכוערים! אבל אז הבנתי את העניין.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מונגשעועית מונג
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מחממים סיר גדול או ווק של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מניחים כמה תוספת או עלי במבוק קרועים בהתחלה, אז כמה כופתאות, אז כמה עלים יותר. המים צריכים לכסות את הכופתאות. עשיתי 10 בכל פעם בווק שלי וסיר גדול. להחזיר לרתיחה, לכסות ולהפחית את החום בינוני נמוך כדי לשמור על מבעבע טוב במשך 2 שעות, הוספת מים על חצי הדרך. הם צריכים להיות מנופחים מעט ולהרגיש מוצק אבל רטוב כאשר אתה לסחוט אותם.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
לנקז ולשטוף עם מים קרים.אפשר להתקרר או לאכול כמה חם מיד. יתרת ישמור במקרר במשך 3-5 ימים, והם להקפיא היטב (עד 6 חודשים במקפיא טוב, עטוף היטב).
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי

מרכיבים

70עלי במבוק, יבשיםעלי במבוק, יבשים4קרום: פירורי קרקר גרהםשמן קנולה, מחולקשמן קנולה, מחולק2גזר, טחוןגזר, טחון0pinchsגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים1גבינת פרמזן מגוררתרוטב דגים (כדי להחליף טעם של שרימפס מיובש או צדפות)רוטב דגים (כדי להחליף טעם של שרימפס מיובש או צדפות)1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר טרי, מגורדג'ינג'ר טרי, מגורד4שיני שום, כתוש, מחולקשיני שום, כתוש, מחולק1קילוגרםאורז דביק (עדיפה גרגרים ארוכים)אורז דביק (עדיפה גרגרים ארוכים)1צביטהציפורן טחוןציפורן טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שומר קרקעשומר קרקע1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)חילבה הקרקע (אופציונלי, ואלה האחרונים 6 הם במקום 5-spice אבקה)חילבה הקרקע (אופציונלי, ואלה האחרונים 6 הם במקום 5-spice אבקה)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף (תוצרת בית, או campbells low-sodium tetra-pack)מרק עוף (תוצרת בית, או campbells low-sodium tetra-pack)454פלפל האבנרוכתף חזיר, חתוך בקוביות 3/4 אינץכתף חזיר, חתוך בקוביות 3/4 אינץ4קרום: פירורי קרקר גרהםיין אורזיין אורז3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח, מחולק (להחליף מלח מרוטב סויה חסר)מלח, מחולק (להחליף מלח מרוטב סויה חסר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מונג (סוג hulled ו מפוצל)שעועית מונג (סוג hulled ו מפוצל)11קצת קישואים קצוציםחוט, לעטוף את הכופתאותחוט, לעטוף את הכופתאות1גבינת פרמזן מגוררתסוכר רוק (או גוש קטן אחד, ניתן לשבור עם כותש שום או שטוח של סכין)סוכר רוק (או גוש קטן אחד, ניתן לשבור עם כותש שום או שטוח של סכין)4קרום: פירורי קרקר גרהםמים (בתוספת מים להשריה ורתיחה)מים (בתוספת מים להשריה ורתיחה)1pinchs1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)סוכר לבןסוכר לבן1בצל צהוב, טחוןבצל צהוב, טחון