אורז דביק עטוף עלים במבוק (ז'ונג או Zhongzi) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 720 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 11 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל, קינמון, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. נסו איך לבשל: אורז דביק מאודה חזיר עטוף עלי בננה, אורז דביק ונקניק סיני עטוף בעלים של בננה, ו אורז דביק עטוף בנורי, שיטאקי ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
התחל את היום לפני שאתה רוצה לעשות את הכופתאות!משרים אורז, שעועית מונג ועלי במבוק במיכלים נפרדים בן לילה.
בואו לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד.בינתיים, להעביר עלי במבוק לסיר גדול של מים רותחים ומבשלים 30 דקות כדי לרכך ולחטא. (חומץ ניתן להוסיף כאן כדי לרכך אותם עוד יותר.) לנגב כל עלה עם ספוג או כרית קרצוף תחת מים זורמים מגניב כדי להסיר את כל הקרקע שנותרה. אתה יכול לקצץ את הגבעולים עם מספריים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
גב שומן חזיר
7
מסננים שעועית מונג ולהוסיף סוכר לבן ומלח 1/4 כפית הנותרים.הכן 25 אורכים בערך 4' של מחרוזת. קשרתי קבוצות של 5 יחד בקצה אחד, עם לולאה לתלות על וו על הארון שלי. ואז כשאני קושרת את הכופתאות שלי, הן תלויות על המיתר ואני יכולה להכניס אותן ולהוציא אותן מסירים בקבוצות של
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
שעועית מונג
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
לפרוס את חומרי העטיפה שלך: עלי במבוק מרככים, תערובת אורז, שעועית מונג וחזיר. אולי אתה רוצה לשמור את הקערה של בשר חזיר במרינדה בקערה גדולה יותר מלא קרח כדי לשמור אותו קר בזמן שאתה לעטוף.קח 2 עלים במבוק, חופפים לאורך הצדדים הארוכים שלהם על חצי הדרך, וליצור קונוס (ראה קטעי וידאו). טפיחה על תערובת אורז 2 כפות, ואז 1/2 כפות שעועית מונג, אז 2 או 3 חתיכות של בשר חזיר, עוד 1/2 - 1 כפות שעועית מונג, ואז לכסות עם עוד 2 או 3 כפות של תערובת אורז. ייתכן שיהיה עליך להוסיף עלה במבוק שלישי כדי להרחיב את החרוט.השתמש בקצוות של העלים כדי לדחוס בחוזקה את חרוט החומרים, בערך לעצב את הקצה הפתוח לתוך ריבוע או מלבן. לסגור את עלה הבמבוק זה מסובך. החזקתי את הקונוס עם קצוות העלה מצביעים ממני. קיפלתי את הקצה הקרוב לכיוון האמצע, קיפלתי את הקצוות לכיוון שלי על זה, וקיפלתי בזהירות כל צד לכיוון האמצע, כדי להבטיח שהפינות היו מכוסות. תמיד כיוונתי את העלים שלי באותו אופן, כך שצד אחד היה קצוות עלים והשני היה קצוות גבעול. כיוונתי להשיג את קצוות העלה מתחת לקצוות הגבעול. ואז מחרוזת רוח סביבו עד שהוא נראה בטוח. שמור כופתאות עטיפה עד המילוי הוא כל נעלם. כפי שאמרתי, הראשון לקח בערך 20 דקות, וכמה ניסיונות לפני שזה נראה כאילו זה יחזיק מעמד. 5 הראשונים או כך היו די מכוערים! אבל אז הבנתי את העניין.
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מניחים כמה תוספת או עלי במבוק קרועים בהתחלה, אז כמה כופתאות, אז כמה עלים יותר. המים צריכים לכסות את הכופתאות. עשיתי 10 בכל פעם בווק שלי וסיר גדול. להחזיר לרתיחה, לכסות ולהפחית את החום בינוני נמוך כדי לשמור על מבעבע טוב במשך 2 שעות, הוספת מים על חצי הדרך. הם צריכים להיות מנופחים מעט ולהרגיש מוצק אבל רטוב כאשר אתה לסחוט אותם.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
לנקז ולשטוף עם מים קרים.אפשר להתקרר או לאכול כמה חם מיד. יתרת ישמור במקרר במשך 3-5 ימים, והם להקפיא היטב (עד 6 חודשים במקפיא טוב, עטוף היטב).