אורז דביק עם נקניק סיני
אורז דביק עם נקניק סיני יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך רוטב סויה, מרק עוף, נקניקיות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. מתכונים דומים: שליו שלם עם אורז דביק עם נקניק סיני, אורז דביק עם נקניק סיני וצדפות מיובשות, ו כופתאות אורז דביקות סיניות (Zongzi).
הוראות
מכסים אורז במים קרים על ידי 1 אינץ ' בקערה גדולה ולספוג לפחות 2 שעות.
מסננים בתוך מסננת ולשטוף היטב מתחת למים זורמים קרים.
להשרות פטריות במים חמים 30 דקות, ולאחר מכן לנקז, לסחוט נוזל עודף בחזרה לתוך קערה, ולהשליך נוזל. לשטוף פטריות כדי להסיר כל חצץ, ואז להשליך גבעולים וכובעים קוצצים גס. נקניקים 3quarter lengthwise לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
מחממים ווק על חום גבוה עד שרק מעשנים.
מוסיפים שמן בוטנים וחום, מתערבלים בווק, עד שרק מעשנים.
להוסיף ג ' ינג ' ר בצל ירוק ומערבבים 30 שניות.
מוסיפים נקניק ומערבבים 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים פטריות ומטגנים 1 דקה.
מוסיפים ערמונים ומערבבים 1 דקה. מערבבים ביין אורז, רוטב סויה, רוטב צדפות, שמן שומשום, מלח ופלפל לבן ומסירים מהחום.
מוסיפים אורז סחוט ומערבבים למעיל.
תערובת העברה לסיר כבד 4-6 ליטר ולהוסיף מרק (מרק לא יכסה לחלוטין אורז). מביאים לרתיחה, מערבבים פעם אחת, ואז להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 25 דקות יותר, ואז להסיר מהחום. מערבבים מלמטה כדי להפיץ מרכיבים ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות לפני ההגשה.
* זמין בשווקים אסיאתיים ומוצרי מזון של קם מן (212-571-0330).