אורז ובשר ערבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר ואורז ערבי. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 5 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. אם יש לכם basmati, טלה טחון, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו אורז ערבי, שעועית ירוקה ערבית עם בשר בקר, ו עוף קבסה-מנת אורז ערבית (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל בשר ובצל במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד בשר משחימים, ערבוב להתפורר.
מסננים במסננת; לחזור למחבת.
מוסיפים מים ו-5 המרכיבים הבאים; מערבבים היטב.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 11-x 7-inch מצופה ספריי בישול. מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות או עד הנוזל נספג. מערבבים בצימוקים וצנוברים.
מגישים עם חומץ אורז מתובל.