קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

אורז ודייסת תירס מתוקה עם צדפות מיובשות

אורז ודייסת תירס מתוקה עם צדפות מיובשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל אורז דייסה תירס מתוק עם צדפות מיובשות. והוא יספק כ 45 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 42 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אם יש לכם צלע סלרי, צדפות, פטריות אוזן עץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו דייסת תירס מתוקה עם אוכמניות, אורז דביק עם נקניק סיני וצדפות מיובשות, ו חזיר טחון תירס קונגי (דייסת אורז סינית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הצדפות ופטריות ב 2 קערות נפרדות קטנות לכסות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
צדפותצדפות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר בן לילה.
3
בסיר קטן של מים מלוחים רותחים, לבשל את גרעיני התירס עד רק רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
ניקוז.
5
בסיר גדול, לשלב את מרק עוף, קלחי תירס, ירך עוף, זנגביל וסלרי פרוס ולהביא לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה עד העוף מבושל דרך, 30 דקות. מסננים את המרק ושומרים את ירך העוף. אתה צריך על 5 1/2 כוסות של מרק.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ירכיים עוףירכיים עוף
עוף שלםעוף שלם
סלריסלרי
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
למדוד 1 כוס מרק ושמורה. בתבשיל 3-4 ליטר או תנור הולנדי, לשלב את 4 1/2 כוסות הנותרים של מרק עם האורז ולהביא לרתיחה מעל חום מתון. מכסים ואופים במשך כ 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז רך ודייסה עבה נוצרה.
מרכיבים שתצטרך
דגנים חמיםדגנים חמים
מרקמרק
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
תנורתנור
8
מסננים את הצדפות ומעבירים לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
להוסיף 1/2 כוס מרק שמורות ולהביא לרתיחה. כיסוי ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הצדפות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
10
הסר את כל ממברנות, ואז עבה לגרוס את הצדפות; לכסות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
11
מוסיפים את התמארי לנוזל הבישול במחבת ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
תמריnameתמריname
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מסננים את הפטריות וחותכים את קצות הידית.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
13
חותכים את הפטריות לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
14
הסר את הבשר מן הירך עוף לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
בשרבשר
15
מוסיפים את העוף, פטריות, תירס, את שאר 1/2 כוס מרק שמורות, חצי עלי הסלרי והגבינה לדייסה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
עלי סלריעלי סלרי
פטריותפטריות
דגנים חמיםדגנים חמים
עוף שלםעוף שלם
גבינהגבינה
מרקמרק
תירסתירס
מלחמלח
16
כפית את הדייסה לקערות. למעלה עם קצת מרק צדפות-תמרי. פזר את הצדפות המרוסקות ואת עלי הסלרי הנותרים על הדייסה ומגיש.
מרכיבים שתצטרך
עלי סלריעלי סלרי
דגנים חמיםדגנים חמים
צדפותצדפות
תמריnameתמריname
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה