המתכון אורז ועדשים עם עלי קארי וג'ינג'ר (Ven Pongal) מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. אם יש לכם מלח כשר, אורז, ג'וליאן - ג' ינג'ר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Thinai Sakkarai Pongal - דוחן Foxtail מתוק Pongal, Cheat ' s Lils & Yestray Brown Rice Biryani (ft. Sunrice אורז ועדשים) + בגידה, ו Varagu Arisi Ven Pongal-Kodo Millet Pongal (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים זרעי כמון ופלפלים למחבת. מבשלים 30 שניות או עד כמון הופך חום אדמדם, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כמון
פלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
להעביר מרגמה; בואו להתקרר. לרסק תערובת כמון עם עלי עד הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
כמון
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
4
שוטפים עדשים במסננת מתחת למים זורמים קרים עד שהמים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
5
מערבבים עדשים, 4 כוסות מים, ואורז בסיר גדול; מביאים לרתיחה. מערבבים בתערובת כמון, מלח וכורכום; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 10 דקות, ערבוב פעם אחת.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא הקלטות שדה Chenin Blanc. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.