קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

אורז ועדשים פרואניים (טאקו טאקו)

אורז ועדשים פרואניים (טאקו טאקו)
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 271 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, עדשים חומות, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: Cheat ' s Lils & Yestray Brown Rice Biryani (ft. Sunrice אורז ועדשים) + בגידה, אורז פרואני, ו פרואני Sudado De Pescado (תבשיל דגים פרואני).

הוראות

1
מביאים עדשים, 5 כוסות מים, ו 1/2 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני כבד, ואז מבשלים, חשוף, עד העדשים הם רק במכרז, 12 עד 25 דקות (בהתאם לגיל עדשים).
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה.
3
בינתיים, לבשל 1 כפית שום בשמן 1tablespoon עוד סיר בינוני כבד על חום בינוני, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים 2 1/4 כוסות מים 1 כפית מלח ולהביא לרתיחה, ואז לבשל, מכוסה, על אש נמוכה 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות. מערבבים אורז מלמעלה למטה עם מרית גומי, ואז מערבבים לתוך עדשים.
מרכיבים שתצטרך
7
בעוד אורז עומד, sautéonion ושאר שום כפית בשמן 1 כף במחבת nonstick כבד 12 אינץ מעל חום בינוני גבוה עד בצל הוא זהוב, 3 עד 5 דקות. מערבבים בצ ' ילה להדביק ולבשל, ערבוב, 1 דקה. מערבבים בצל בתערובת אורז.
מרכיבים שתצטרך
8
חום שנותר 1/4 כוס שמן במחבת מעל חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים תערובת אורז ומטגנים, משטחים בעדינות עם מרית, עד קרום זהוב-חום טפסים על החלק התחתון, על 3 דקות. מערבבים אורז ומטגנים, משטחים אותו, עד קרום נוצר על החלק התחתון שוב, על 3 דקות יותר. חזור על הטיגון וערבוב עד חתיכות של קרום מפוזרים ברחבי, על 9 דקות יותר (כ 15 דקות זמן טיגון הכולל).
מרכיבים שתצטרך
1
Concha y Toro Terrunyo
2
עמק קזבלנקה סוביניון בלאן ' 07
מרכיבים שתצטרך
1
אורז ועדשים ניתן לעשות (אבל לא מטוגן) 1 יום קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך