אורז חום עם צימוקים ותבלינים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צימוקים ותבלינים אורז חום. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 376 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, מרק עוף, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , שהוא מוצק. נסו פודינג אורז צימוקים חום, 10 דקות קינמון צימוקים אורז חום דייסה, ו ריזוטו אורז חום (ומדוע אורז חום עדיף על אורז לבן) (מתכונים דומים).
הוראות
להביא אורז חום, מרק עוף, חמאה, עלה דפנה לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, 45 עד 50 דקות; להשליך עלה דפנה.
בינתיים, מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני גבוה. מערבבים בצל וג ' ינג ' ר; לבשל ומערבבים עד הבצל מתחיל חום על הקצוות, על 3 דקות. מערבבים בכמון וכוסברה, ולאחר מכן מערבבים את הסלרי והצימוקים. להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד הסלרי הופך רך, על 5 דקות. לאחר מוכן, מערבבים את תערובת הבצל לתוך האורז המבושל יחד עם רוטב הסויה; העונה לפי הטעם עם פלפל.