אורז מטוגן אינדונזי הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 235 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, בצל, קאפ מאניס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו אורז מטוגן אינדונזי, אורז מטוגן אינדונזי, ו אורז מטוגן אינדונזי עם מקרל (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא את האורז והמים להרתיח בסיר. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מחממים את השמן בווק, ומבשלים את הבצל, שום, וצ ' ילה הירוקה עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי ירוק
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
ווק
3
מערבבים בגזר וסלרי. מערבבים את האורז, ומערבבים בקקאפ מאניס, רוטב עגבניות ורוטב סויה. המשך לבשל על 1 דקה, עד מחומם דרך.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Indaba Chenin Blanc עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.