אורז מטוגן עם אפונה ובשר חזיר
אם יש לכם ג'ינג'ר, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חזיר מוקפץ, אפונה שלג ואטריות אורז, חזיר מטוגן במחבת עם סלט אפונה, ו עוף, שקית שלג ואורז מטוגן קשיו (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן מן צלעות חזיר; לחתוך חזיר לרצועות 2-x 1/4 אינץ'.
מערבבים חזיר, רוטב סויה ושרי; מכסים ומרינים במקרר 30 דקות.
ניקוז; להיפטר תערובת שרי.
מערבבים חלבונים ביצה בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף.
מניחים מחבת nonstick גדולה או ווק מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף תערובת ביצה; לבשל 2 דקות או עד ביצה נעשה.
להוסיף 1/2 כפית שמן למחבת.
מוסיפים חזיר; מוקפץ 2 דקות או עד הסוף.
להוסיף 1/2 כפית שמן למחבת.
מוסיפים בצל פרוס ואפונה שלג; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים פטריות, זנגביל ושום; מוקפץ 1 דקה.
הסר תערובת בצל ממחבת, ולשמור על חם.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מוסיפים אורז, ומבשלים 1 דקה בלי לערבב. מערבבים בתערובת ביצים, חזיר, תערובת בצל, ומלח, ומערבבים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מפזרים כל מנה עם כ 1 כף בצל ירוק.