אורז מטוגן קמחי
המתכון אורז מטוגן קמחי מוכן תוך כ 30 דקות,. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל סיני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 939 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2703 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך קמחי, בצל ירוק, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: מערבבים קמחי מטוגן ואורז (קמחי Bokkeumbap), Kimchi Bokkeumbab (אורז מטוגן קמחי), ו קימצ'י אורז מטוגן (קמחי Bokkumbap).
הוראות
יוצקים שתי כפות שמן למחבת גדולה או ווק ולהפוך את החום בינוני. כאשר השמן מתחיל להבהב, להוסיף את הקימצ ' י. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הקימצ ' י מחומם דרך, כשתי דקות.
מוסיפים את החמאה ואת ממרח הפלפל האדום. מערבבים היטב עד ששניהם שולבו.
מוסיף את האורז, לשבור את כל גושים עם כף עץ. מערבבים עד שהוא מעורב באופן שווה עם הקימצ ' י.
יוצקים את שמן שומשום על גבי תערובת זו.
מורחים את האורז ואת קמחי החוצה ככל האפשר בשכבה זוגית, ולתת לבשל במשך כמה דקות עד שהוא מקבל קצת פריך על הקרקעית. כבה את החום, ולחלק את התערובת בין ארבע קערות.
יוצקים את כף אחת הנותרת של שמן למחבת שאינו מקל להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר מנצנץ, לפצח את הביצים, לכסות את המחבת, ומבשלים עד הלבנים יש להגדיר. כאשר כל אחד מהם נעשה, להשתמש מרית ולהגדיר ביצה אחת על גבי כל קערה של אורז.
מקשטים עם אצות מרוסקות, בצל ירוק ופלפל שחור.