אורז ספרדי פיקנטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו אורז ספרדי חריף. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 197 קלוריות. אם יש לכם בצל, עגבניות וצ'ילי, זיתים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו אורז זעפרן ספרדי פיקנטי, עוף ספרדי עם אורז לימון חריף, ו נקניק חריף מחבת אורז ספרדית (מתכונים דומים).
הוראות
ב 2-קוט משומן. תבנית אפייה, לשלב את האורז, בצל, זיתים, כמון, עגבניות, מים ושמן. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 45 דקות.
אופים, ללא כיסוי, 10-15 דקות יותר או עד שהאורז רך ונוזל נספג. מערבבים כוסברה אם רוצים.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
טמפרניו, אלברינו וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. בקר כרמים טמפרניו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
בקר כרמים טמפרניו
שכבות של דובדבנים, עשבי תיבול יבשים וארז מחמיאים לפירות האדומים של החיך של דובדבנים ודומדמניות, ואז מסיימים בפלפל שחור רך וטבק טרי.