קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

אוריאו בטיגון עמוק

אוריאו בטיגון עמוק
אוריאו מטוגן בשמן עמוק הוא צמחוני ומספק כ 30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ביצה, חלב, אוריאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה מטוגנת בשמן עמוק, מוחות מטוגנים, ו מקרוני וגבינה מטוגנים בשמן עמוק.

הוראות

1
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
2
לטאטא יחד את הביצה, חלב, ו 2 כפיות של שמן צמחי בקערה עד חלקה. מערבבים בתערובת הפנקייק עד שלא יישארו גושים יבשים. טובלים את העוגיות לתוך הבלילה אחד בכל פעם, ומניחים בזהירות לתוך שמן הטיגון החם. מטגנים רק 4 או 5 בכל פעם כדי למנוע צפיפות טיגון עמוק. מבשלים עד שהעוגיות זהובות-חומות, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 כוסות תערובת פנקייקים ללא גלוטן שנרכשה בחנות, כמו צ'ריברוק קיטשן2 כוסות תערובת פנקייקים ללא גלוטן שנרכשה בחנות, כמו צ'ריברוק קיטשן
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מסננים על צלחת נייר מצופה מגבת לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות אוריאו עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "