אורצ'ייט עם שעועית לבנה ופסטו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו אורצ'יטה עם שעועית לבנה ופסטו. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.16 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 462 קלוריות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם שעועית קנליני, עגבניות שזיפים, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם שעועית לבנה ופסטו, פנה עם פסטו פיסטוק ושעועית לבנה, ו פסטה עם פסטו פיסטוק ושעועית לבנה (יום שני ללא בשר).
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן.
בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים שמן זית ושום במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהשום ריחני.
מוסיפים שעועית ועגבניות; מנמיכים את האש לנמוכה, ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהעגבניות משחררות את הנוזל שלהן, בערך 5 עד 7 דקות.
מסננים פסטה ומוסיפים לתערובת שעועית.
להוסיף פסטו; לזרוק לשלב. מחלקים ל -4 מנות שוות. מעל כל מנה 1 כף גבינת פרמזן.