אטריות אסייתיות עם חזיר צלוי
אטריות אסיאתיות עם חזיר צלוי הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 644 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שמן שומשום, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו חזיר אסייתי עם אטריות, אסייתי בסגנון חזיר ואטריות, ו אסייתי בסגנון חזיר ואטריות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick גדול מאוד, חום 1 כף שמן קנולה.
מוסיפים את שאלוט ושום ומערבבים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מוסיפים את חזיר הקרקע, סוכר חום, רוטב שעועית שחורה, צ ' ילי מיובש, רוטב מאגי ורוטב דגים ומבשלים, לשבור את הבשר עם כפית, עד שהוא משחימים כתמים, כ 10 דקות.
מוסיפים 3/4 כוס מרק עוף ומבשלים על חום נמוך בינוני עד המרק התאדה, על 8 דקות. מערבבים ב 1 כף של חומץ.
להעביר את תערובת חזיר הקרקע לקערה ולמחוק את המחבת.
בצנצנת, לשלב את הנותרים 1/2 כוס מרק עוף ו 1/2 כף חומץ עם רוטב צדפות, שמן שומשום וסמבל oelek. לאטום את הצנצנת ולנער את הרוטב כדי להתמזג.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את הברוקולי הסיני ומבשלים עד שהוא פריך במכרז, כ 2 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הברוקולי למשטח עבודה ולחתוך אותו לחתיכות 1 אינץ'. להחזיר את המים לרתיחה ולהוסיף את האטריות. לבשל רק עד אל דנטה.
מסננים את האטריות, מנערים את המים העודפים.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן במחבת.
מוסיפים את בשר החזיר הצלוי, חזיר טחון, ברוקולי ואטריות וזורקים לשלב.
מוסיפים את הרוטב ומבשלים, משליכים, עד האטריות מצופים באופן שווה, 5 דקות.
מוסיפים את הגדוד, מעבירים למגש גדול ומגישים.