אטריות אסייתיות עם קונפי ברווז צלוי
מתכון אטריות אסייתיות עם קונפי ברווז צלוי מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט גדול חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 680 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו עשבי תיבול קרועים גס כגון מנטה, גזר, רוטב סויה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו קונפי ברווז, מהו קונפי ברווז, ו קונפי ברווז (מתכונים דומים).
הוראות
משרים אטריות במים קרים כדי לכסות 30 דקות.
בעוד אטריות להשרות, מערבבים יחד את כל החומרים זיגוג בקערה קטנה. מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה אחרת.
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
גזר Blanch בסיר קטן של מים רותחים 30 שניות, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה עם כפית מחוררת. להחזיר מים לרתיחה ולבשל שעועית עד פריך במכרז, על 2 דקות.
להביא סיר פסטה מים לרתיחה.
בינתיים, לשים רגלי ברווז, צדדים עור למעלה, על מתלה של מחבת מטאטא, ואז לשפוך 1 כוס מים לתוך תחתית המחבת.
מברשת או כפית על חצי זיגוג על צד העור של ברווז. ברווז צלוי עד שחום היטב, כ -20 דקות.
ברווז מברשת עם זיגוג שנותר, ואז לטגן 3 עד 4 אינץ ' מחום עד העור מבעבע חרוך קלות סביב הקצוות, על 2 דקות יותר. שמור חם, מכוסה.
מסננים אטריות, ואז מבשלים במים רותחים 30 שניות. שמור 1 כוס בישול מים לנקז אטריות שוב.
מוסיפים אטריות חמות, רוטב, בצל ירוק לגזר ושעועית וזורקים עם מלקחיים עד מצופה היטב ברוטב, מוסיפים חלק מנוזל בישול שמור להרטיב במידת הצורך
מוסיפים אטריות חמות, רוטב, בצל ירוק לגזר ושעועית וזורקים עם מלקחיים עד מצופה היטב ברוטב, מוסיפים חלק מנוזל בישול שמור להרטיב במידת הצורך
זיגוג ורוטב יכול להתבצע 4 שעות קדימה ומקורר.