אטריות סובה עם דאשי, ביצה עלומה וצדפות
אטריות סובה עם דאשי, ביצה עלומה בצל ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם רוטב סויה, פלפל, אטריות סובה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו דאשי עם אטריות סובה, אטריות סובה עם כרוב, צנון, בצל ירוק, ו אטריות סובה עם קציצות עוף ג'ינג'ר ובצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לכסות את קומבו עם המים ומבשלים בעדינות עד קומבו עולה על פני השטח, על 5 דקות.
הוסף את אבקת dashi ולתת תלול במשך 20 דקות. מסננים את המרק דרך מסננת רשת בסדר.
להחזיר את המרק לסיר ולהביא לרתיחה מעל חום מתון.
מוסיפים את האטריות סובה ושמן שומשום ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים את בוק צ ' וי ומטביעים אותם במרק עם כף. לפצח את אחת הביצים בכל פעם לתוך קערה קטנה בעדינות להטות אותו לתוך מרק חם. לחלוט את הביצים עד הלבנים הם רק להגדיר את החלמון הם עדיין נוזל, על 4 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביצים קערות. מערבבים את הבצל הירוק, רוטב סויה, מיץ לימון ופלפל אדום מרוסק לתוך המרק.
להעביר את האטריות סובה ובוק צ ' וי לקערות, יוצקים את המרק על גבי ומגישים מיד.