אטריות שומשום קרות 66
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אטריות שומשום קר 66. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 680 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכו לחנות ותביאו רוטב בוטנים, אטריות צלופן, צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו אטריות שומשום קרות, אטריות שומשום קרות, ו אטריות שומשום קרות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את הסוכר במחבת קטנה ולא דביקה על אש נמוכה. מבשלים עד קרמל, 3 עד 4 דקות, ערבוב זנגביל, שום תאילנדי צ ' ילה ברגע האחרון של בישול.
מעבירים לבלנדר עם הבוטנים וזרעי השומשום.
מוסיפים את שמני השומשום והבוטנים לעיבוד למשחה חלקה. מתבלים במלח ובאוון ומניחים בצד. עושה 1 כוס.Broth1/2 כוס סויה בהירה sauce1/4 כוס שחור vinegar1/4 כוס אורז vinegar1/2 כוס sugar1/4 כוס shaoxing יין (יין סיני)קצוצים 1/4 כוס כוסברה leaves1/2 קטנים מיובשים אדום chile1 מקל קינמון מרוסק עם mallet1 כף זרעי כוסברה
מערבבים את רוטב הסויה, חומץ שחור, חומץ אורז, סוכר ויין בסיר. מביאים לרתיחה.
הסר מהחום ולהוסיף את הכוסברה, צ ' ילה האדומה, קינמון וזרעי כוסברה. תלול 45 דקות, ואז להתאמץ ולהניח את המרק בצד.Assembly5 אונקיות אטריות צלופן (חוטי שעועית)1/4 כוס אבקת ווסאבי כפות סוכר
מלפפון פרוס דק, תפוח ובצל ירוק, לקישוט
ג ' ינג ' ר מגובש טחון, לקישוט
יוצקים 1 ליטר מים רותחים על האטריות בקערה ולתת לעמוד 30 דקות.
שלב את אבקת ווסאבי עם הסוכר בקערה קטנה ולהוסיף 1 עד 1 1/2 כפות מים ולזרוק עם מזלג כדי ליצור nubbins גס. תניח בצד.
כדי לשרת, כפית על 2 כפות של מרק לתוך 6 קערות הגשה.
מוסיפים אטריות לכל אחד, ואז למעלה עם 1 כפית של רוטב בוטנים ואת הקישוטים.
מפזרים את nubbins ווסאבי מסביב למתחם. לזרוק לפני האוכל.כל מנה: XXX קלוריות; XXX mg. נתרן; xx mg. כולסטרול; xx גרם שומן; xx גרם שומן רווי; xx גרם פחמימות; xx גרם חלבון; xx גרם סיבים.