אם יש לך אטריות ראמן, דבש, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אטריות שומשום קרות עם חזיר צלוי, אטריות שומשום קרות 66, ו אטריות שומשום קרות.
הוראות
1
מערבבים רוטב סויה, שמן, חומץ ודבש בשקית גדולה ziplock.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה
חומץ
דבש
שמן בישול
2
להוסיף חזיר. שקית חותם. להכניס למקרר, להפוך את התיק מדי פעם, במשך 4 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
3
מחממים תנור ל-375F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
הסר חזיר מן המרינדה. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
חזיר
5
מניחים על מדף במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
6
יוצקים מרינדה למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית חום. מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר מהחום.
8
יוצקים 1 כוס מים לתחתית מחבת צלייה. צלי במשך 15 דקות. בשר חזיר עם מרינדה. צלוי עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה קורא 63°, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
מים
בשר
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת צלייה
9
תן מנוחה חזיר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
10
הפוך אטריות: להביא סיר מים לרתיחה. מבשלים אטריות עד מכרז, על 3 דקות או כמו תווית החבילה מפנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
11
מסננים; לשטוף אטריות במים קרים, ואז לנקז שוב. בקערה, להקציף חמאת בוטנים, חומץ, רוטב סויה, זנגביל, דבש ושמן שומשום עד חלקה. בקערה אחרת, לזרוק אטריות, גזר, בצל ירוק נבטים שעועית עם 1/2 כוס ההלבשה (להוסיף יותר לפי הטעם, אם תרצה). לחלק בין ארבע מכולות ארוחת צהריים; העליון עם חזיר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים
נבטי שעועית
שמן שומשום
בצל ירוק
רוטב סויה
גזר
פסטה
חומץ
ג ' ינג ' ר
דבש
מים
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
12
מגישים או מכסים ומקררים עד מוכן לארוז ארוחת צהריים.