קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות1
ציון בריאות14
דיאטותללא גלוטן
מגזין

אי קינוח פרפה

אי קינוח פרפה
קינוח האי פרפה יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 345 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מתכון זה מ רשת מזון דורש קוקוס, תמצית קוקוס, יוגורט וניל ותוספת מוקצפת. 23 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 75%. נסו קינוח אי טרופי, קינוח שחייה באי, ו דלעת מוס קינוח פרפה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הערה של קוק: לקוקוס קלוי, פשוט מבשלים קוקוס מגורר במחבת יבשה עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים תמצית קוקוס ליוגורט ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוסתמצית קוקוס
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
3
כפית חצי יוגורט לתוך כוס, ולאחר מכן העליון עם חצי בננה וחצי של המנגו. חזור על שכבות עם שאר היוגורט, הבננה והמנגו.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
4
מעליו תוספת מוקצפת (הוסיפו מנה נוספת, אם תרצו) וגזרי קוקוס ותיהנו!
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

פרפה עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "