איבודי תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גילגולי תפוח. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 735 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצק עלים, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו איבודי תפוחים, איבודי תפוחים, ו איבודי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף ומניח בצד.
מניחים תפוחים, מיץ לימון, סוכר חום, סוכר מגורען, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, וחמאה בסיר גדול ומערבבים לשלב באופן שווה את התפוחים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים רכים, כ 15 דקות.
הסר מהחום. הגדר מסננת רשת בסדר מעל קערה קטנה ויוצקים בתערובת התפוח.
תן לתפוחים להתקרר לטמפרטורת החדר, ושמור את המיץ בקערה.כאשר תערובת תפוחים התקררה, לטאטא יחד את הביצה וחלב בקערה קטנה עד הביצה הוא נשבר; להפריש.
מורחים את גיליון בצק עלים על משטח מקומח קלות. מאפה אבק בקלילות עם קמח, באמצעות מערוך, להתגלגל לתוך ריבוע 12 אינץ'. באמצעות סכין חיתוך חדה, לקצץ רק את הקצוות הלא אחידים לחתוך את הבצק לארבעה ריבועים שווים.
מעבירים את הריבועים אל גיליון האפייה מצופה קלף ומניחים במקפיא או במקרר עד המשרד, על 5 עד 10 דקות.באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות גבול 1 אינץ ' על הקצוות של הבצק עם ביצה לשטוף. שמור את שטיפת הביצים. כף 1/4 של תערובת תפוחים באמצע כל ריבוע, ולקפל בצק לשניים כדי ליצור משולש. לאטום את הקצוות על ידי לחיצה עליהם יחד עם הקוצים של מזלג.
חותכים כמה חריצים בחלק העליון של כל מחזור עם קצה של סכין קילוף. מכסים את גיליון האפייה בניילון נצמד ומקררים עד המשרד, כ -15 עד 30 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 218° ולסדר מתלה באמצע.
הסר את turnovers מהמקרר, ולהסיר את לעטוף פלסטיק.
מברשת החלק העליון של כל מחזור עם לשטוף את הביצה.
אופים עד חום זהוב ומתקלף, על 15 עד 20 דקות.
העברה למתלה כדי להתקרר מעט.
מגישים חם, טפטף עם מיץ שמורות עם כף גלידה,אם תרצה.שיוך משקאות: אריק בורדל סידרה דוקס, צרפת. תפוחים לתפוחים זו תמיד החלטה טובה, ואין מקום טוב יותר למצוא מיץ תפוחים מותסס מנורמנדי—ולא הרבה יצרנים מצליחים כמו אריק בורדלט. זה הסגנון "המתוק" שלו, למרות שזה לא כל כך מתוק, וזה טוב שכן לא הוא הקינוח. בהיר, טרי, קלוי, יש עוד כמה דברים מענג לשתות.