קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

איבודי תפוחים

איבודי תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גילגולי תפוח. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 735 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצק עלים, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו איבודי תפוחים, איבודי תפוחים, ו איבודי תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה עם נייר קלף ומניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
מניחים תפוחים, מיץ לימון, סוכר חום, סוכר מגורען, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, וחמאה בסיר גדול ומערבבים לשלב באופן שווה את התפוחים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים רכים, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הסר מהחום. הגדר מסננת רשת בסדר מעל קערה קטנה ויוצקים בתערובת התפוח.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
תן לתפוחים להתקרר לטמפרטורת החדר, ושמור את המיץ בקערה.כאשר תערובת תפוחים התקררה, לטאטא יחד את הביצה וחלב בקערה קטנה עד הביצה הוא נשבר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מורחים את גיליון בצק עלים על משטח מקומח קלות. מאפה אבק בקלילות עם קמח, באמצעות מערוך, להתגלגל לתוך ריבוע 12 אינץ'. באמצעות סכין חיתוך חדה, לקצץ רק את הקצוות הלא אחידים לחתוך את הבצק לארבעה ריבועים שווים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
מעבירים את הריבועים אל גיליון האפייה מצופה קלף ומניחים במקפיא או במקרר עד המשרד, על 5 עד 10 דקות.באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות גבול 1 אינץ ' על הקצוות של הבצק עם ביצה לשטוף. שמור את שטיפת הביצים. כף 1/4 של תערובת תפוחים באמצע כל ריבוע, ולקפל בצק לשניים כדי ליצור משולש. לאטום את הקצוות על ידי לחיצה עליהם יחד עם הקוצים של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מברשת מאפהמברשת מאפה
7
חותכים כמה חריצים בחלק העליון של כל מחזור עם קצה של סכין קילוף. מכסים את גיליון האפייה בניילון נצמד ומקררים עד המשרד, כ -15 עד 30 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 218° ולסדר מתלה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
הסר את turnovers מהמקרר, ולהסיר את לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מברשת החלק העליון של כל מחזור עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
10
אופים עד חום זהוב ומתקלף, על 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
11
העברה למתלה כדי להתקרר מעט.
12
מגישים חם, טפטף עם מיץ שמורות עם כף גלידה,אם תרצה.שיוך משקאות: אריק בורדל סידרה דוקס, צרפת. תפוחים לתפוחים זו תמיד החלטה טובה, ואין מקום טוב יותר למצוא מיץ תפוחים מותסס מנורמנדי—ולא הרבה יצרנים מצליחים כמו אריק בורדלט. זה הסגנון "המתוק" שלו, למרות שזה לא כל כך מתוק, וזה טוב שכן לא הוא הקינוח. בהיר, טרי, קלוי, יש עוד כמה דברים מענג לשתות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות