קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

אידיוט בגריל שפשף דג שלם עם חומץ חם (אסקוביץ') רוטב

אידיוט בגריל שפשף דג שלם עם חומץ חם (אסקוביץ') רוטב
צריך ללא גלוטן, ללא חלב ומנה עיקרית פסקטרית? אידיוט בגריל שפשף דג שלם ברוטב חומץ חם (אסקוביץ') יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 312 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. לכו לחנות והרימו סנאפר, פלפל גרוס גס, אבקת שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 87%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: אידיוט בגריל שפשף עוף עם זיגוג הבנרו-מנטה, אידיוט שפשף ירכי עוף ברוטב חם מנגו-הבנרו תוצרת בית, ו תבלין ספרדי שפשף עין צלע עם רוטב סטייק חומץ שרי.

הוראות

1
מחממים את הגריל לבינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
שלב את כל התבלינים בקערה בינונית. הניחו בצד מחצית משפשוף התבלינים בכלי אטום לשימוש אחר; יש לאחסן בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
משפשפים את שני צידי הדג עם המחצית הנותרת של שפשוף התבלינים. צולים משני הצדדים כ -4 עד 5 דקות מכל צד, או עד שהם רק מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מוציאים מהגריל ויוצקים מיד את רוטב האסקוביץ ' על הדג ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
שלב את כל החומרים בסיר קטן. מביאים לרתיחה על אש בינונית על סורגי הגריל או על מבער. מבשלים כמה דקות ואז יוצקים על הדג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אן איימי פינו גרי עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
אן איימי פינו גרי
אן איימי פינו גרי
ניחוחות של לימון מאיר, מנדרינה, פרח לינדן, פריחת תפוז. טעם של פרי אבן, תפוחים פריכים, אגס אסייתי, הל. הסיום יש יבש, ארוך, מינרליות.זיווגי אוכל מוצעים: עוף צלוי, מולים, גבינות, דלעת בגריל.