קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות11
מגזין

איטלקי ספגטי לאפות

איטלקי ספגטי לאפות
המתכון איטלקי ספגטי אופים יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 465 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו פלפל, אורגנו, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. נסו קציצות ספגטי איטלקיות, בקר איטלקי עם ספגטי, ו ספגטי נקניק איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה. בינתיים, בתנור הולנדי, מבשלים את הבקר, הפלפל הירוק והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, הפפרוני, הפטריות, הזיתים והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מסננים ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
כפית 1 כוס תערובת בשר לתוך כל אחד משני משומן 13-ב. איקס 9-אין. אפיית כלים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
שכבה עם ספגטי ותערובת הבשר שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מפזרים גבינות.
6
מכסים ומקפיאים קדירה אחת עד 3 חודשים.
7
אופים את התבשיל שנותר, ללא כיסוי, בחום של 350 דקות למשך 20-25 דקות או עד שהוא מחומם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
לשימוש בקדרה קפואה: להפשיר במקרר למשך הלילה.
9
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 40 דקות. לחשוף; אופים 5-10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®