קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

איטלקי פרוס עוף חזיר חזיר

איטלקי פרוס עוף חזיר חזיר
עוף פרוס איטלקי חזיר חזיר יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 967 קלוריות, 67 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 50% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חסה רומיין, אבו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. הציון הזה אדיר. נסו סלט הוגי איטלקי, איטלקי הוגי סופרמו (תת או מטחנה), ו צמות הוגי קציצות איטלקיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מזלפים את פילה החזיר ואת חזה העוף באוו ומפזרים את תערובת התיבול, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
3
מניחים את החזיר על מתלה המונח מעל תבנית עם מסגרת וצולים בתנור למשך 10 עד 12 דקות. מנמיכים את האש ל -425 מעלות צלזיוס וצולים עד שמדחום המוחדר לחלק העבה ביותר של החזיר רושם 145 עד 155 מעלות פרנהייט, כ -15 דקות נוספות (אל תפתחו את התנור בזמן הבישול).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מעבירים את החזיר לקרש חיתוך ונותנים לנוח 5 דקות, אם רוצים. ואז פרוסה דק מאוד על זווית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
בינתיים מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את העוף ומבשלים, מתהפכים מדי פעם, עד שהם יציבים אך לא צמודים והמיצים צלולים, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מעבירים לקרש חיתוך ונותנים לנוח 5 דקות, אם רוצים. ואז פרוסה דק על זווית.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
דופק את הג ' יארדיניירה במעבד מזון עד קצוץ דק.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מניחים את העוף והחזיר על הלחמניות ומעליהם את הגבינה, החסה, העגבנייה והבצל האדום. מפזרים את התענוג של ג ' יארדיניירה מעל, ואז מזלפים את רוטב ההוגי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
בקערת ערבוב שלבו את החומץ, עשבי התיבול, הסוכר, השום, שאלוט, פלפל צ ' ילי ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
11
מקציפים את האבו בזרם איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מוסיפים את החרדל ומתבלים במלח ופלפל, ואז מקציפים עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות