איך להכין אספרגוס כבוש
איך להכין אספרגוס כבוש יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני זה מכיל 378 קלוריות, 7 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמיר, פתיתי פלפל צ'ילי, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה של Allrecipes יש 823 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם ציון ספונקולרי של 88%, המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו אספרגוס כבוש, אספרגוס כבוש ואספרגוס כבוש.
הוראות
חותכים את הקצה החתוך של חניתות האספרגוס וחותכים אותם לאורכים של 3 אינץ'.
מניחים אותם בקערה גדולה עם 1/3 כוס מלח ומכסים במים.
מסננים ושוטפים במים קרירים ומייבשים.
סטריליז שתי צנצנות רחבות בגודל ליטר במים רותחים למשך 5 דקות.
בסיר על אש בינונית מערבבים את החומץ, הסוכר, 1 כפית מלח, זרעי חרדל, זרעי שמיר וטבעות בצל. מביאים לרתיחה, ומרתיחים במשך דקה.
אורזים את חניתות האספרגוס, בקצה למעלה, בצנצנות החמות ומשאירים 1/2 מרווח מהשפה. תוחבים ענף שמיר אחד לכל צנצנת, ומפזרים פנימה 1/4 כפית פתיתי פלפל אדום.
יוצקים נוזל כבישה חם לתוך הצנצנות, ממלאים עד 1/4 אינץ' מהשפה. נגב את החישוקים עם מטלית לחה נקייה, ואטום עם מכסים. מעבדים באמבט מים רותחים במשך 10 דקות.
מצננים לטמפרטורת החדר. בדוק את האטמים כשהם מתקררים על ידי לחיצה על מרכז המכסה. זה לא אמור לזוז. תווית ותאריך; לאחסן במקום חשוך קריר. אם צנצנות לא נאטמו כראוי, יש לקרר ולאכול תוך שבועיים.