איך להכין אפרסק מלבה
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? איך לעשות מלבה אפרסק יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לך שקדים, פטל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה לא כל כך מדהים. נסו איך להכין אפרסק מלבה, אפרסק מלבה, ו אפרסק מלבה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב פטל, 1/3 כוס סוכר, 1 כף מיץ לימון, מים, חומץ בלסמי בסיר מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר מתמוסס וגרגרים מתמוטטים, 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום ומאמץ לקערה. קריר לטמפרטורת החדר, מכסה ומקרר עד מקורר ביסודיות.
שלב 2 כוסות סוכר, 2 כוסות מים, 2 כפות מיץ לימון, לפצל שעועית וניל בסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני.
מניחים חצאי אפרסק עם צדדים חתוכים בסירופ ומבשלים עד מכרז, 5 עד 8 דקות לכל צד, צוף עם סירופ מדי פעם.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר בסירופ.
העברה לקערה, כיסוי, ומקרר עד מקורר היטב, על 4 שעות.
הסר עורות אפרסק ומגיש כל חצי אפרסק על גבי כף גלידה בקערה. כפית את רוטב הפטל מעל.
מקשטים עם שקדים קלויים, מרוסקים.