איך להכין ביצים בנדיקט
כיצד להכין ביצים בנדיקטוס דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 619 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ אורז, קורטוב של קאיין, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. 5115 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ילדים יכולים לעשות: ביצי ביסקוויט בנדיקט, ביצים בנדיקט ביצים ממולאות, ו ביצי בנדיקט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את רצועות הבייקון או את פרוסות הבייקון הקנדי. מטגנים לאט, הופכים מדי פעם, עד הבייקון הוא השחמה משני הצדדים, ואם באמצעות בייקון רצועה, רוב השומן הוא שניתנו (כ 10 דקות).
השתמש מלקחיים או מזלג כדי להסיר את הבייקון מהמחבת, להגדיר על מגבת נייר לספוג את השומן העודף.
אל תשפוך את שומן הבייקון שנשאר במחבת לתוך הביוב! או sop אותו עם מגבות נייר כאשר הוא התקרר קצת, או לשפוך אותו לתוך צנצנת לשמש מאוחר יותר (ראה עיבוד שומן בייקון).
להביא מים לא חוקיים לרתיחה: בעוד הבייקון הוא בישול, להביא סיר גדול שני שלישים-מלא במים לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את החומץ. מביאים את המים לרתיחה שוב, ואז להנמיך את החום לרתיחה חשופה.
רוטב הולנדז בבלנדר: כדי להפוך את הבלנדר hollandaise, להמיס 10 כפות חמאה ללא מלח.
שים 3 חלמונים ביצה, כף מיץ לימון, 1/2 כפית מלח בבלנדר, להתמזג על מהירות בינונית עד בינונית גבוהה במשך 20-30 שניות, עד ביצים להבהיר בצבע.
הפעל בלנדר עד ההגדרה הנמוכה ביותר, לטפטף לאט חמאה מומסת חם, תוך המשך להתמזג. טעם של מלח וחומציות ומוסיפים יותר מלח או מיץ לימון לפי הטעם.
להעביר אותו למיכל אתה יכול להשתמש עבור לשפוך ולהגדיר אותו על חם—אבל לא חם—מקום על או ליד הכיריים.
הביצים: הנה שיטה קלה לציד ביצים. בעיקרו של דבר, עבודה ביצה אחת בכל פעם אתה לפצח ביצה לתוך קערה קטנה ולהחליק אותו לתוך המים בקושי מבעבע. ברגע שזה מתחיל להתמצק, אתה יכול להחליק בביצה אחרת, עד שיש לך את כל ארבעה בישול.
כבה את החום, לכסות את המחבת, ולתת לשבת במשך 4 דקות. (זכור איזו ביצה נכנסה ראשונה, אתה רוצה לקחת את זה קודם.) כאשר מגיע הזמן להסיר את הביצים, בעדינות להרים עם כף מחורץ.
שים לב כי העיתוי הוא משתנה מעט על הביצים, בהתאם לגודל של המחבת שלך, כמה מים, כמה ביצים, וכמה נוזלי אתה אוהב אותם. ייתכן שיהיה עליך להתנסות קצת עם ההגדרה שלך כדי להבין מה אתה צריך לעשות כדי לקבל את הביצים בדיוק כמו שאתה אוהב אותם.
מאפינס אנגלית טוסט: ברגע שכל הביצים נמצאות במים הלא חוקיים, להתחיל קליית מאפינס אנגלית שלך. אם אתה לא יכול לקבל את כל המאפינס קלוי עד הביצים מוכנות, בעדינות להסיר את הביצים מן המים הלא חוקיים ולהגדיר בקערה.
להרכיב את הביצים בנדיקט: להרכיב, חמאה בצד אחד של מאפין אנגלי. למעלה עם שתי פרוסות בייקון או 1 פרוסת בייקון קנדי. אתה יכול לקצץ את הבייקון כדי להתאים את המאפין אם אתה רוצה.
שים ביצה עלומה על גבי הבייקון, ואז לשפוך קצת hollandaise מעל.
מפזרים קצת פטרוזיליה על כל זה ומגישים בבת אחת.
יין מומלץ: שרדונה, קאווה
שרדונה וקאוון הם הבחירה הראשונה שלי לביצים בנדיקט. יין מבעבע, בלי מיץ התפוזים שלנו, הוא בחירה מובנת מאליה לביצים. עם רוטב הולנדז חמאה, אם כי, אתה יכול לבחור עבור יין לבן מלא יותר כמו שרדונה. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.