קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות12
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

איך להכין מרק בצל צרפתי קל

איך להכין מרק בצל צרפתי קל
איך לעשות מרק בצל צרפתי קל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 3433 אוהדים. לך לחנות ותביא עלי דפנה, שרי, מרק עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: מרק בצל צרפתי קל, מרק בצל צרפתי קל, ו מרק בצל צרפתי קל.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה. מבשלים בצל עם מלח, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך וזהוב, על 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים בגידים טימין ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3
יוצקים יין שרי וחומץ שרי, ומערבבים פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
4
יוצקים מרק בשר בקר, מרק עוף ומים. מערבבים לשלב, ולאפשר למרק להתבשל בעדינות במשך שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
5
מרק מצקת לתנינים חסיני חום.
מרכיבים שתצטרך
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
מניחים פרוסה של בגט קלוי על גבי כל חרס, ומפזרים 1 אונקיה של גבינת Gruyere גרוייר גרוייר גרוייר גרוייר גרוזר למנה.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
בגטבגט
7
מחממים את התנור ומכוונים את מתלה התנור כ-6 אינץ ' ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
מניחים את התנינים המלאים על תבנית אפייה, ו לצלות עד הגבינה הוא זהוב תוסס, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום