איך להכין מרק בצל צרפתי קל
איך לעשות מרק בצל צרפתי קל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 3433 אוהדים. לך לחנות ותביא עלי דפנה, שרי, מרק עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: מרק בצל צרפתי קל, מרק בצל צרפתי קל, ו מרק בצל צרפתי קל.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה. מבשלים בצל עם מלח, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך וזהוב, על 40 עד 45 דקות.
מערבבים בגידים טימין ועלי דפנה.
יוצקים יין שרי וחומץ שרי, ומערבבים פלפל שחור.
יוצקים מרק בשר בקר, מרק עוף ומים. מערבבים לשלב, ולאפשר למרק להתבשל בעדינות במשך שעה אחת.
מרק מצקת לתנינים חסיני חום.
מניחים פרוסה של בגט קלוי על גבי כל חרס, ומפזרים 1 אונקיה של גבינת Gruyere גרוייר גרוייר גרוייר גרוייר גרוזר למנה.
מחממים את התנור ומכוונים את מתלה התנור כ-6 אינץ ' ממקור החום.
מניחים את התנינים המלאים על תבנית אפייה, ו לצלות עד הגבינה הוא זהוב תוסס, על 1 דקה.