איך להכין רוטב Bordelaise
איך להכין רוטב בורדלייז יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 94 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שאלוט, יין, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו רוטב בורדלייז, סטייקים עם רוטב בורדלייז, ו סטייק צלוי עם רוטב בורדלייז (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חמאה ושאלוט לסיר עם קמצוץ של מלח; מבשלים ומערבבים שאלוט על אש בינונית-נמוכה עד קרמל ושחמה, כ -20 דקות. מערבבים מדי פעם.
מוסיפים יין אדום ומביאים לרתיחה.
להפחית את החום לנמוך; לבשל עד היין הוא כמעט התאדה ומיצי פאן הם עבים מעט מתקתק. צפה בזהירות, התערובת נשרפת בקלות.
מוסיפים מלאי עגל, חוזרים לרתיחה, ומבשלים עד מופחתת בחצי והרוטב מתעבה מעט, כ -10 דקות.
יוצקים רוטב דרך מסננת רשת בסדר להגדיר מעל מיכל. הקש על המסננת עם כפית תוך מאמץ ולסחוט את הטיפות האחרונות שנותרו של רוטב מן השאריות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור.